Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finalinin 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nda oynanacağını duyurdu. Bu nedenle, Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan maçlar, 32'nci haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak. Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'da oynanması planlanan maç öncesinde yaşanan kriz nedeniyle iptal edilmiş ve Türkiye'de oynanması kararlaştırılmıştı.
22 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bu hafta oynanması planlanan tüm futbol ve basketbol ligi maçlarını erteledi. TFF, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'deki maçların 17-20 Şubat tarihlerine, TBF ise basketbol ligi maçlarının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Erteleme maçları ve liglerin yeni düzenlemeleri hakkında bilgiler daha sonra açıklanacak.
7 Şubat 2023

Trendyol Süper Lig'de üçüncü hafta maçları Alanyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Ligin üçüncü haftasında oynanacak diğer maçların fikstürü de açıklandı. İkinci haftanın sonuçları ve VAR kayıtları da kamuoyuyla paylaşıldı. Bu hafta oynanacak maçlar, ligin gidişatını etkileyecek önemli karşılaşmalar arasında yer alıyor.
22 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle 13 kişi gözaltına alındı. Sahaya ilk atlayan ve futbolculara saldıran beş kişi tutuklandı. Maç sırasında ve sonrasında Fenerbahçeli futbolculara yönelik saldırılar gerçekleşti. İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu olaylarla ilgili soruşturma başlattı.
20 Mart 2024

Süper Lig'in 31'inci haftasında oynanacak olan maçların hakemleri belirlendi. Özellikle dikkat çeken Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler, bu hafta herhangi bir maçta görev almayacak. Haftanın maç programı ve atanan hakemler detaylı bir şekilde listelenmiştir. Bu atamalar, maçların adil ve düzenli bir şekilde yönetilmesi açısından önem taşımaktadır.
29 Mart 2024

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü. Bu durum, ligde kalan maçlar için Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını zorlaştırıyor.
22 Nisan 2024

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarının 3-4 Mart tarihine ertelendiğini açıkladı. Bu kararın, yaşanan büyük acı nedeniyle alındığını belirtti. Ayrıca, Hatayspor'un bu sezon maçlarını oynayamayacağını ve Gaziantep FK'nın da ligden çekilmek istemesi durumunda, hakları korunarak ligde 17 takımla devam edilmesinin planlandığını ifade etti.
9 Şubat 2023

Süper Lig'de 25. haftaya kadar averajla lider olan Fenerbahçe, Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup etmesi ve kendi maçında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalması sonucu liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Bu değişimle Galatasaray 66 puanla liderliğe yükselirken, Fenerbahçe 64 puanla ikinci sıraya geriledi.
12 Şubat 2024

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 13'e çıkardı. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Alexander Djiku, Duarte (kendi kalesine), ve Szymanski (2 gol) attı. Bu sonuçla Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 13'üncü resmi maçını da kazanmayı başardı.
28 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesinde Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle sekiz kulübü zeminlerini 'ivedilikle' iyileştirmeleri konusunda uyardı. Uyarılan kulüpler arasında Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu bulunuyor. TFF, daha önce de Rizespor, Ankaragücü ve Kayserispor'a benzer uyarılarda bulunmuş ve iyileştirme yapılmaması halinde stadyumların müsabakalara kapatılabileceğini belirtmişti.
16 Şubat 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı kazanarak 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında eksiksiz çıkacak. Serdar Aziz ve Miha Zajc, hafif sakatlıklarının ardından Slovakya kafilesinde yer alacak.
4 Ekim 2023

İstanbul Valiliği, 19 Mayıs Pazar günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Valilik, derbi sırasında ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili idari ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maç bitiminden sonra stadyuma gelerek sahaya girmesi ve Galatasaray Stadyum Müdürü'ne yönelik fiili müdahalede bulunulması gibi detaylar yer aldı. Ayrıca, olaylara karışan şahısların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü ve ihmali bulunan personel hakkında inceleme başlatıldığı ifade edildi.
21 Mayıs 2024

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında toplam dokuz maç oynandı ve Gaziantep Futbol Kulübü bu haftayı bay geçti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), haftanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından yayınladı. Ayrıca, güncel puan durumu da açıklandı.
2 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Kupa'nın 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin Süper Kupa'nın tarihinin değiştirilmesi talebini değerlendirdiklerini ancak tarihin değiştirilmediğini açıkladı. Maç, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak.
23 Mart 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında gerçekleşecek olan MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının, tartışmalara konu olan Eryaman Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle maçın başka bir stadyumda oynanıp oynanmayacağı konusunda tartışmalar yaşanmıştı. TFF, ayrıca Eryaman Stadı'nın zemininin korunması ve bakımının sağlıklı yapılabilmesi için Gençlerbirliği'nin başka bir statta oynamasının kararlaştırıldığını ve MKE Ankaragücü'nün zemin bakımından sorumlu olduğu için maçlarını Eryaman'da oynamaya devam edeceğini belirtti.
14 Şubat 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü eleme turunda karşılaşacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi ile; Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile; Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek ile eşleşti. 3'üncü eleme turu müsabakaları, 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak.
4 Ağustos 2023

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Yılport Samsunspor'u 4-2 mağlup etti. Galatasaray, bu sonuçla ligdeki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı ve puanını 10'a çıkardı. Yeni çıktığı Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Samsunspor ise dördüncü müsabakasında üçüncü yenilgisini yaşadı ve 1 puanda kaldı.
17 Eylül 2023

9 Aralık Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarları da maçı tribünden izleyebilecek. Karar gereği, 1814 Fenerbahçe taraftarı stada giriş yapabilecek. Bu karar, daha önceki derbilerde yaşanan taraftar yasağına bir istisna teşkil ediyor.
6 Aralık 2023

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Fenerbahçe, maçın ilk yarısını Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 önde kapattı ancak ikinci yarıda 10 kişi kalan Beşiktaş'ın gollerine engel olamadı. Beşiktaş'ın gollerine tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları, yönetimi istifaya davet etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın dokuz puan gerisine düştü.
2 Nisan 2023
İşaretlediklerim