Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, VAR kayıtlarının sadece belirli bir durumda ve bir defaya mahsus açıklandığını ifade etti. Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep-Beşiktaş maçlarındaki tartışmalı kararlar sonrası, TFF hakemlerin üstünü çizmiş ve VAR kayıtlarını yayınlamıştı. Büyükekşi, benzer durumların tekrarlanması halinde FIFA ve UEFA'nın da görüşlerinin önemli olacağını söyledi. Antalyaspor Kulübü Yönetimi, kendi maçlarının VAR kayıtlarının da yayınlanmasını talep etti.
5 Ocak 2023

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan ve tartışmalı bir hakem kararıyla Sivasspor'un golünün iptal edildiği maçın ardından, maçın orta hakemi Erkan Özdamar ve VAR hakemi Özgüç Türkalp'in görevlerine son verildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik ile yaptığı görüşme sonucunda, iki hakemin de artık maçlarda görev almayacakları belirtildi. Özdamar sezon sonuna kadar maç yönetemeyecek ve Türkalp'e VAR görevi verilmeyecek.
2 Ocak 2023

Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Palabıyık'ın kararları tartışma yarattı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maç sonunda hakeme itiraz ederek kırmızı kart gördü. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, hakem Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için maça görevlendirildiğini iddia etti. Genç Fenerbahçeliler grubu, yaşananlara tepki olarak 5 Şubat Pazar günü TFF'nin Riva'daki binasına yürüyüş düzenleyeceklerini ve tüm taraftarları bu 'topyekün mücadeleye' davet ettiklerini açıkladı.
3 Şubat 2023

Türkiye'nin EURO 2024 Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleştirilen grup kura çekimiyle belirlendi. A Milli Takım, F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile eşleşti. Turnuva, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve şampiyon, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belirlenecek.
2 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya'ya toplam 197 görevli ve misafir götürdüğünü açıkladı. Bu kişiler arasında TFF Yönetim Kurulu üyeleri, görevli personel, kulüp temsilcileri, medya yöneticileri, teknik direktörler ve eski milli futbolcular yer alıyor. Ayrıca, TFF sponsorlarının yöneticileri, çalışanları ve misafirleri de bu gruba dahil edildi. TFF, bu süreçte milli takımın emeğini gölgelemeye yönelik dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.
19 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün E ve F gruplarında dört maç oynanacak. Türkiye, F grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşacak ve galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselecek. Diğer maçlar ise Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika ve Gürcistan - Portekiz arasında oynanacak. Portekiz, gruptan lider çıkmayı garantilemiş durumda.
26 Haziran 2024

Gazeteci Fatih Altaylı'nın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasını önerdiği iddiası, Fenerbahçe tarafından yalanlandı. Fenerbahçe, TFF'yi süreçle ilgili gerçekleri açıklamaya çağırdı. TFF, daha önce Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanacağını duyurmuştu ve bu karar kamuoyu ve iki kulübün divan kurulları tarafından eleştirilmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray, maçın Türkiye'de oynanması yönünde çağrıda bulunmuş ancak TFF kararını değiştirmemişti.
28 Kasım 2023

Fenerbahçe yönetimi, şampiyonun belirleneceği kritik Konyaspor-Galatasaray maçı için UEFA’dan gözlemci talep etti. Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında avantaj sağlamıştı. Şampiyonluk için Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u mağlup etmesi ve Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi gerekiyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın adil geçmesi için UEFA ve TFF'ye gözlemci talebinde bulunduklarını belirtti.
23 Mayıs 2024

Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Arda Kardeşler yönetecek. Bu önemli karşılaşma, ligin son haftalarına yaklaşırken şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyebilir. Hakem seçimi, her iki takım taraftarları ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Derbi maçının sonucu, ligdeki sıralamayı ve Avrupa kupalarına katılımı belirleyebilir.
16 Mayıs 2024

Fenerbahçe, 2024-25 sezonuna 22 Haziran 2024'te Jose Mourinho yönetiminde başlayacağı Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programını açıkladı. Kamp programı Match PR tarafından organize edildi ve Fenerbahçe, 6 Temmuz'da Admira Wacker, 10 Temmuz'da Hajduk Split ve 13 Temmuz'da Strasbourg ile karşılaşacak. Takım, son maçın ardından İstanbul'a dönecek.
14 Haziran 2024

EURO 2024'te D grubu son maçında Fransa, Polonya ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fransa, grup liderliğini Avusturya'ya kaptırdı. Maçın ardından Fransa'nın performansı eleştirilirken, Avusturya'nın gruptaki başarısı öne çıktı. Fransa'nın bir sonraki turdaki rakibi henüz belli değil.
25 Haziran 2024

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık hakemliği bıraktı. Uzun yıllar FIFA kokartı taşıyan Palabıyık, 2000 yılından bu yana 474 profesyonel maçta görev yapmıştı. Diğer yandan, tecrübeli hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa, kariyerlerine video yardımcı hakem (VAR) olarak devam edecekler.
25 Temmuz 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonunda Avrupa'ya toplam beş takımın gideceğini açıkladı. Bu takımların ikisi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, ikisi UEFA Avrupa Ligi'nde, biri ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Bu bilgi, TFF'nin resmi sitesinde yer alan bir açıklamayla duyuruldu.
11 Ağustos 2023

Erman Kunter, Türk basketbol kulüplerinin mali sıkıntılarını ve altyapı sorunlarını eleştirdi. Kunter, 10 yıl önce 1. Lig kulüplerinin maç başına 22 bin dolar İddaa geliri elde ederken, bu gelirin bugün 1.400 dolara düştüğünü belirtti. Ayrıca, altyapıya yapılan yatırımların maliyetinin yüksek olduğunu ve kulüplerin bu nedenle altyapıya yatırım yapmaktan vazgeçebileceğini ifade etti. Hakem maaşlarının düşük seviyede kaldığını ve federasyonun internet sitesinin güncellenmediğini de eleştirdi.
12 Haziran 2024

Beşiktaş Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maçın hakeminin yapay zeka tarafından atanmasını talep etti. Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Ali Şansalan'ı istediği yönündeki haberleri yalanlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yapay zeka ile hakem atama görüşlerine atıfta bulundu. Beşiktaş, hakem atamasının şeffaf olmasını ve adil bir yönetim beklediğini belirtti.
26 Nisan 2023

Fenerbahçe, Galatasaray Sportif Başkan Vekili Erden Timur'un iddialarıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) soruşturma açılmasını talep etti. Timur'un iddiaları, dönemin Merkez Hakem Kurulu başkanı Lale Orta'nın VAR görüntüsünü Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a gönderdiği yönündeydi. Fenerbahçe, Timur'un cezalandırılması için TFF'den harekete geçmesini istedi ve aksi taktirde federasyonun da sorgulanması gerektiğini belirtti.
20 Ekim 2023

Türkiye, deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ederek UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2024) katılma yolunda önemli bir adım attı. Bu galibiyetle Türkiye, grupta liderliğe yükseldi. Eğer Türkiye, 15 Ekim Pazar günü Konya'da oynanacak olan Letonya maçını kazanırsa, diğer maçların sonuçlarına bakmadan EURO 2024 biletini alacak. Ayrıca, Türkiye'nin Hırvatistan'ı deplasmanda mağlup etmesi birçok ilki de beraberinde getirdi.
13 Ekim 2023

Gazeteci Fatih Altaylı, bir işinsanı ile yaptığı sohbette öğrendiğine göre Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önerdiğini yazdı. TFF'nin önemli sponsorlarından birinin patronu, Ali Koç'un Avrupa takımlarının Suudi Arabistan'da oynayarak ciddi gelir elde ettiğini belirterek, Süper Kupa finalinin de orada oynanması fikrini federasyona sunduğunu aktardı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi daha önce kararın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rızasıyla alınacağını belirtmişti. Kamuoyu ve iki kulübün divan kurulları maçın Türkiye'de oynanması yönünde çağrıda bulunmuş, ancak TFF kararını değiştirmemişti.
28 Kasım 2023

UEFA, EURO 2032'nin Türkiye ve İtalya ortaklığıyla düzenleneceğini duyurdu. İki ülke, maçların oynanması için 10'ar stad sundu. UEFA, Ekim 2026'ya kadar ülke başına beş olmak üzere maçların oynanacağı 10 stad seçecek. Türkiye'nin UEFA'ya teklif ettiği stadlar arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı, Yeni Ankara Stadı, Ali Sami Yen Stadı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve diğerleri bulunuyor.
10 Ekim 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024
İşaretlediklerim