Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için bilet satışı cuma günü başlıyor. Biletler, 18 Eylül Çarşamba günü Yüksek Divan Kurulu, kongre üyeleri ve temsilci üyelerine, 19 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell abonelerine, 20 Eylül Cuma günü ise genel satışa sunulacak. Bilet fiyatları 1.500 lira ile 23.000 lira arasında değişiyor.
18 Eylül 2024

3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçına, İstanbul Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla 1914 deplasman takım seyircisi alınacak. Bu karar, Valilik tarafından yapılan bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Bu karar, derbi maçlarının atmosferine katkı sağlaması ve taraftar desteğinin önemini vurgulaması açısından dikkat çekici.
27 Şubat 2024

Beşiktaş, 21 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, Beşiktaş taraftarları deplasman tribününde yer alabilecek. Daha önce, özellikle derbi maçlarında çıkan olayların önüne geçmek amacıyla deplasman takımın taraftarları maça alınmıyordu.
18 Ekim 2023

19 Mayıs'ta Rams Park'ta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçını 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarı tribünden izleyecek. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, misafir takım taraftarlarının maça toplu olarak giriş yapmalarına izin verdi. Bu karar, taraftarların güvenli bir şekilde maçı izlemelerini sağlamak amacıyla alındı.
7 Mayıs 2024

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı-Hacıosman metro hattında düzenlemeye gitti. 17:00 ile 18:45 arasında olağan seferlere ek olarak yedi buçuk dakika arayla Yenikapı-Seyrantepe seferleri yapılacak. Maç sonrası da taraftar yoğunluğu bitene kadar beş dakika aralıklarla Seyrantepe-Yenikapı seferleri gerçekleştirilecek. Futbolseverlerin İSPARK otoparklarına araçlarını park ederek stadyuma daha kolay ulaşabileceği belirtildi.
19 Mayıs 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasının maç programını duyurdu. Bu program dahilinde, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Bu önemli karşılaşmayı 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarı tribünden takip edecek.
13 Mayıs 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 3 hafta maçlarıyla birlikte 5'inci ve 6'ncı haftaların maç programını açıkladı. 6'ncı haftadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 21 Eylül'de, 5'inci haftadaki Trabzonspor-Beşiktaş derbisi ise 15 Eylül'de oynanacak. Bu açıklama, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.
4 Eylül 2024

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının 'Hükümet istifa' sloganları sonrasında, Kayserispor maçına Fenerbahçe taraftarının alınmaması kararlaştırıldı. Bu karara karşı futbolseverler Twitter üzerinden '#DeplasmanımaDokunma' etiketiyle tepki gösterdi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi hakemi avukat Emin Özkurt, maçların seyircisiz oynanmasının hukuken izah edilemez olduğunu belirtti. Fenerbahçe kulübü de karara itiraz etti.
28 Şubat 2023

9 Aralık Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarları da maçı tribünden izleyebilecek. Karar gereği, 1814 Fenerbahçe taraftarı stada giriş yapabilecek. Bu karar, daha önceki derbilerde yaşanan taraftar yasağına bir istisna teşkil ediyor.
6 Aralık 2023

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maç için stadyuma giden personel ekibini taşıyan takım otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Saldırı, Gaziantep Kalyon Stadyumu yakınlarında gerçekleşti. Saldırı sonucunda otobüste sadece maddi zarar meydana geldiği, kimsenin yaralanmadığı bildirildi.
2 Eylül 2023

UEFA, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile oynadığı maçta sahaya atılan meşaleler nedeniyle verilen üç maçlık deplasmana taraftar götürememe cezasını bire indirdi. Bu karar, iki yıl ertelemeli olarak uygulanacak. Fenerbahçe, Olympiakos maçı sonrası yeni bir ceza almazsa deplasman maçlarında taraftarlarıyla buluşabilecek.
8 Nisan 2024

Süper Lig'in 27, 28, 29 ve 30'uncu haftalarına ait maç programları paylaşıldı. Bu programlara göre, Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da Beşiktaş Park'ta gerçekleşecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe ise 17 Mart Pazar günü saat 20.30'da Papara Park'ta bir araya gelecek. Bu derbi maçların tarihlerinin belirlenmesi, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
16 Şubat 2024

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan ve play-off oynamayı garantileyen Diyarbakır'ın futbol takımı Amedspor'un, yedi yıldır uygulanan deplasman yasağı sona erdi. Kulüp, 20 Mayıs Cumartesi günü İzmir Menemen Şehir Stadında Menemen F.K ile oynayacakları maç için taraftar yasağının olmadığını ve misafir takım biletlerinin maç günü satılacağını duyurdu. Bilet fiyatının 40 TL olduğu belirtildi.
19 Mayıs 2023

Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi, daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını, Kayseri Valiliği'nin itirazı üzerine geri çevirdi. Bu kararla birlikte, Fenerbahçe taraftarlarının Kayserispor deplasmanına girişi yasaklanmış oldu. Önceki gelişmelerde, Fenerbahçe taraftarlarının hükümet karşıtı sloganlar atması ve bu durumun siyasi tartışmalara yol açması sonucunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin futbol müsabakalarının seyircisiz oynanması gerektiğini belirtmesi yer almıştı.
3 Mart 2023

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 17 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan maç öncesinde, Trabzon İl Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklamada, risk gerekçesiyle Fenerbahçeli taraftarların maça alınmayacağı belirtildi. Bu karar, önceki yıllarda benzeri durumlar göz önünde bulundurularak alındı.
7 Mart 2024

5 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü taraftarlarının alınmayacağı, kararın il güvenlik kurulu tarafından alındığı bildirildi. Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahipleri dışında, Ankaragücü logolu Passolig kartı olanların bilet alamayacağı açıklandı. Bu karar, son zamanlarda futbol maçlarında hükümete yönelik protestoların artması ve bazı kulüplerin siyasetin stadyumlarda yer almasına karşı çıkmasının ardından geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bu tür sloganların atıldığı maçların seyircisiz oynanması gerektiğini belirtmesi ve Beşiktaş üyeliğinden istifa etmesi olaylarla bağlantılı gelişmeler arasında.
1 Mart 2023

Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi, avukat Ahmet Demirci'nin başvurusu üzerine, Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Kayserispor-Fenerbahçe maçı için Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınmamasına yönelik kararının yürütmesini durdurdu. Fenerbahçe Kulübü, yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararın ardından Davalı İdare'nin savunmasını vermesi için bir gün süre verildiğini ve nihai kararın savunmadan sonra verileceğini açıkladı. Bu karar, deprem sonrası tribünlerde hükümete yönelik protestoların artması ve siyasi figürlerin taraftarları hedef göstermesinin ardından geldi.
2 Mart 2023

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Meler'in yardımcı hakemleri Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay olacak. Derbi, Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Digiturk ile beIN CONNECT üzerinden yayımlanacak.
6 Ocak 2023
İşaretlediklerim