Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için kulüplerin kombine bilet fiyatları açıklandı. Fenerbahçe'nin maraton alt E blok ve Fenerium alt E blok biletleri 325 bin lira ile en pahalı kombine olarak öne çıkarken, en ucuz kombine Konyaspor'da 800 lira olarak belirlendi. Fenerbahçe'nin en pahalı tribün fiyatı geçen sezon 150 bin lira iken, bu sezon öğrencilere kale arkası biletleri 9 bin liradan satıldı.
5 Ağustos 2024

UEFA, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile Belçika'da oynadığı maçta yaşanan tribün olayları sebebiyle sarı lacivertli taraftarlara üç maçlık deplasman yasağı uyguladı. Fenerbahçe, söz konusu maçı 3-0 kazanmış ve çeyrek finale yükselmişti. Ancak maç sırasında sahaya çok sayıda meşale atılması disiplin ihlali olarak değerlendirildi. Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi Olympiakos olacak.
15 Mart 2024

İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş 2024 Turkcell Süper Kupa maçı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kapanacak yolların listesini açıkladı. Taraftarların stadyuma ulaşımı için belirli güzergahlar önerildi ve taksilerin de bu güzergahları kullanması bekleniyor. Bu düzenlemeler, maç günü trafik akışını yönetmek ve güvenliği sağlamak amacıyla yapıldı.
2 Ağustos 2024

Fenerbahçe taraftarının 'Hükümet istifa' sloganları atmasının ardından, Kayserispor kulübü, Fenerbahçe taraftarlarının bu hafta sonu Kayseri'de oynanacak maça alınmaması için il güvenlik kuruluna başvurdu. Kurul, başvuruyu kabul ederek Fenerbahçe taraftarının maça girişini yasakladı. Fenerbahçe kulübü, kararın adalet yoksunu olduğunu belirterek yürütmeyi durdurma başvurusunda bulunacağını duyurdu.
1 Mart 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Bayern Münih maçı nedeniyle Metro İstanbul, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda ek seferler düzenleyeceğini duyurdu. 24 Ekim Salı günü 17:45-19:30 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacak. Maç sonrası taraftar yoğunluğu bitene kadar Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri icra edilecek.
24 Ekim 2023

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu. Koç, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçı için taraftarların bilet alımını ertelemelerini istedi. TFF'nin biletleri satışa çıkardığını belirten Koç, taraftarlardan 2 Nisan'da çıkacak sonucu beklemelerini ve bu süreçte bilet talebinde bulunmamalarını veya seyahat organizasyonu yapmamalarını rica etti.
29 Mart 2024

6 Şubat'taki büyük depremler sonrası yaşadıkları şehirleri terk etmek zorunda kalan vatandaşlar, oy kullanabilmek için ikamet kayıtlarının bulunduğu şehirlere dönüş yapmak zorunda. Ancak yüksek enflasyon nedeniyle bilet fiyatlarının pahalı olması, bu dönüşü zorlaştırıyor. Bu sorunu çözmek amacıyla 'askıda bilet' kampanyası başlatıldı ve askıdabilet.com adında bir web sitesi üzerinden bilet talep edilebiliyor veya bağış yapılabiliyor. Kampanya, Oy ve Ötesi, Türkiye Tanıtım Vakfı, Türkiye Gönüllüleri, Eşitlik ve Dayanışma Derneği ve İhtiyaç Haritası gibi destekçiler tarafından yürütülüyor.
24 Nisan 2023

Beşiktaş Kulübü, 2023-2024 futbol sezonu için satışa sunulan kombine biletlerin tükendiğini açıkladı. Kulüp, taraftarına yoğun ilgi göstererek takıma duydukları güveni güçlü bir şekilde gösterdikleri için teşekkür etti.
20 Temmuz 2023

Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başlamadan önce gerilim yaşandı. Galatasaray oyuncuları Kerem Aktürkoğlu ve Abdulkerim Bardakcı ile Fenerbahçe oyuncusu Mert Hakan Yandaş arasında tartışma çıktı. Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere Fenerbahçe armasını göstermesi tansiyonu daha da yükseltti. Maçın başlamasına dakikalar kala yaşanan bu olay, derbiye olan heyecanı artırdı.
19 Mayıs 2024

İstanbul Valiliği, 19 Mayıs Pazar günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Valilik, derbi sırasında ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili idari ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maç bitiminden sonra stadyuma gelerek sahaya girmesi ve Galatasaray Stadyum Müdürü'ne yönelik fiili müdahalede bulunulması gibi detaylar yer aldı. Ayrıca, olaylara karışan şahısların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü ve ihmali bulunan personel hakkında inceleme başlatıldığı ifade edildi.
21 Mayıs 2024

Galatasaray taraftarları, Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Kasımpaşa maçında 'Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan' şeklinde hükümete yönelik istifa sloganları attı. Bu eylem, daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının benzer sloganlarla yaptığı protestoların ardından gerçekleşti. İktidar milletvekilleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kulüpleri hedef göstermiş ve stadyumlarda siyaset yapılmasına karşı çıkmıştı. Fenerbahçe taraftarlarına 'spor müsabakalarını seyirden men' cezası tebligatları gönderilmeye başlanmış ve kulüp taraftarlarına hukuki destek sağlayacağını duyurmuştu.
11 Mart 2023

Kahramanmaraş'taki depremler sonrası iktidara yönelik öfke, Fenerbahçe taraftarlarının Konyaspor maçında 'Hükümet istifa' sloganları atmasıyla tribünlere yansıdı. Bu olayın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, maçların seyircisiz oynanması veya tedbir alınarak oynanması gerektiğini belirtti. Fenerbahçe taraftarlarına, 'tehdit ve hakaret içeren tezahürat' gerekçesiyle 6222 sayılı kanunun 14'üncü maddesi kapsamında 'seyirden men' cezası verildiği, tebligatların evlerine gönderildiği bildirildi. Gazeteci Ahmet Ercanlar, şu ana kadar yaklaşık 30 kişiye tedbir kararının ulaştığını ve soruşturma sonucunda ceza süresinin belirleneceğini ifade etti.
1 Mart 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 34'üncü ve 35'inci haftalarının maç programlarını açıkladı. Bu program dahilinde, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki heyecanla beklenen derbi maçı 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Bu açıklama, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
18 Nisan 2024

Metro İstanbul, 26 Şubat 2024 tarihinde oynanacak Galatasaray-Antalyaspor maçı nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında sefer düzenlemeleri yaptı. Maç öncesi 18:00-19:45 saatleri arasında Yenikapı-Seyrantepe arası 7,5 dakikada bir ek seferler konulacak. Maç sonrası ise taraftar yoğunluğuna bağlı olarak Seyrantepe-Yenikapı arası beş dakikada bir ek seferler yapılacak.
26 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 250 bin, Kayserispor'a 84 bin, Giresunspor'a ise 56 bin lira para cezası kesti. Ayrıca Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor'un bazı tribünlerindeki taraftarların elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verildi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Sütcüoğlu'na ise bir maç men cezası verildi.
27 Nisan 2023

Fenerbahçe taraftarlarının 'Hükümet istifa' sloganları atmasının ardından, Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağı açıklandı. Fenerbahçe Kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu kararı 'kabul edilemez' olarak değerlendirdi. Daha önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz oynanması gerektiğini belirtmiş ve 'Hükümet istifa' sloganları nedeniyle Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti.
28 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında gerçekleşecek olan MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının, tartışmalara konu olan Eryaman Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle maçın başka bir stadyumda oynanıp oynanmayacağı konusunda tartışmalar yaşanmıştı. TFF, ayrıca Eryaman Stadı'nın zemininin korunması ve bakımının sağlıklı yapılabilmesi için Gençlerbirliği'nin başka bir statta oynamasının kararlaştırıldığını ve MKE Ankaragücü'nün zemin bakımından sorumlu olduğu için maçlarını Eryaman'da oynamaya devam edeceğini belirtti.
14 Şubat 2024

Trendyol Süper Lig’in 6’ıncı haftasında, Kadıköy’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında derbi maçı oynanacak. Bu hafta RAMS Başakşehir bay geçecek. Ligdeki güncel puan durumu ve diğer maç programları da açıklandı. Derbi, ligin gidişatını önemli ölçüde etkileyebilir.
19 Eylül 2024

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da bulunan 11 Nisan Stadı'nda yapılacak. Bu karşılaşma, iki büyük takımın taraftarları için önemli bir etkinlik olarak görülüyor. Müsabakanın Şanlıurfa'da yapılması, şehrin spor turizmi açısından da olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
21 Şubat 2024

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan arbede nedeniyle Fenerbahçe'ye çeşitli cezalar verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezası verildi. Oyunculardan Mert Hakan Yandaş beş maç, İrfan Can Eğribayat üç maç ve Jayden Oosterwolde bir maç men cezası aldı. Ayrıntılar daha sonra açıklanacak.
23 Mayıs 2024
İşaretlediklerim