Kırıkkale-Kayseri kara yolunda bir otomobilin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucunda, araçta bulunan altı kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazazedelerin, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'dan Kırıkkale'deki yakınlarının yanına geldikleri öğrenildi.
8 Şubat 2023

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maç için stadyuma giden personel ekibini taşıyan takım otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Saldırı, Gaziantep Kalyon Stadyumu yakınlarında gerçekleşti. Saldırı sonucunda otobüste sadece maddi zarar meydana geldiği, kimsenin yaralanmadığı bildirildi.
2 Eylül 2023

Antalya'dan havalanan ve Rusya'nın Perm Havalimanı'na iniş yapan Türk Hava Yolları'na ait AnadoluJet uçağı, iniş sırasında pistten çıktı. Kazada yolcuların herhangi biri yara almadı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, olayla ilgili teknik ekiplerin araştırma sürecini başlattığını bildirdi.
22 Eylül 2023

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde bir kına gecesinde av tüfeğiyle açılan ateş sonucu gelin M.Y. yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı gelin, önce Yerköy Devlet Hastanesine, daha sonra Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi. M.Y.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Tüfekle ateş açan kişinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.
2 Eylül 2023

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Behram köyünde, Assos Antik Kenti’nin yer aldığı bölgede çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın, rüzgarın etkisiyle sahil kesimine doğru ilerledi ve yaklaşık 31 hektarlık makilik ve otluk alan zarar gördü. Yangına 10 uçak, beş helikopter ve 225 personel ile müdahale edildi. Yangın, Assos Kazı Evi’ni teğet geçerken, antik kent içindeki otlar ve çalılıklar yandı.
26 Haziran 2024

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobil içerisinde bıçaklanmış bir erkek cesedi bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek C.D isimli şahsın bıçaklandığını ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili polis ekipleri, aracı inceleyerek iki şüpheliyi gözaltına aldı.
3 Temmuz 2023

Bartın'dan Trabzon'a giden yolcu otobüsü, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı ve araçlar kullanılamaz hale geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi ve yaralılar hastanelere götürüldü. Kamyondaki tomruklar da yola saçıldı.
2 Eylül 2024

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü, yolda yürüyen 15 yaşındaki Umut Kaya, otomobilden açılan rastgele ateş sonucu göğsünden vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Emniyet güçleri, olayla ilgili bir otomobilden rastgele ateş edildiğini belirleyerek, aracı ve içindeki iki şüpheliyi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada olayda kullanılan tabanca bulundu. Şüphelilerden birinin ifadesinde, kavgaya karıştığını ve gözdağı vermek için ateş ettiğini belirttiği öğrenildi. Şüpheliler tutuklanarak adliyeye sevk edildi.
1 Temmuz 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, otomobilde bıçaklanmış halde bulunan sürücü Sadi Tokgöz hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli K.N'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, emniyetteki ilk ifadesinde, Tokgöz'ün kendisini kampüs bölgesinden eve bırakma bahanesiyle aracına aldığını, sonra aracı tenha bir yere park edip taciz etmeye başladığını, bunun üzerine bıçaklayıp kaçtığını söylediği öğrenildi.
22 Ekim 2023

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sağanak yağış sonrası sel ve heyelan meydana geldi. Bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken, mahsur kalan bazı vatandaşlar kurtarıldı. Güllüce Mahallesi'nde bir araç sele kapılıp dere yatağına devrildi ve arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Ayrıca, Sivas'ın Gürün ilçesinde de sağanak yağış nedeniyle Kayseri-Malatya yolu ulaşıma kapandı.
25 Ağustos 2024

Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatil yapan 58 yaşındaki Türk vatandaşı Rıfat Tansel Tugal, sahibi ve kaptanı Türk olan bir tekneye giderken kullandığı botun kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetti. Botu kullanan 23 yaşındaki Türk vatandaşı ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tugal'ın naaşının Türkiye'ye nakledilmesi için işlemler başlatıldı.
21 Ağustos 2023

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, İpek Yolu Fuar Alanı’ndaki özel bir lunaparkta elektrik kesintisi nedeniyle dönme dolap aniden durdu ve 20 kişi mahsur kaldı. Olay yerine sevk edilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, mahsur kalan kişileri başarılı bir şekilde kurtardı. Kurtarılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
25 Ağustos 2024

Bitlis-Van kara yolunun Kuskunkıran Tüneli yakınlarında yolcu otobüsüyle tır çarpıştı. Kazada otobüs şöförü ve bir yolcu hayatını kaybetti, dördü ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
9 Haziran 2024

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BASKİ) ait arıtma tesisinde meydana gelen gaz kaçağı sonucu iki personel yaşamını yitirdi. Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç, pompa arızası tamir ederken gaz kaçağı meydana geldi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Balcı ve Karakoç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
31 Temmuz 2023

Adana’nın Ceyhan ilçesinde tırla servis minibüsünün çarpıştığı kazada dört kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Kaza, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana geldi ve ölenler arasında minibüs sürücüsü Mehmet Emin Ulusoy da bulunuyor. Kazanın ardından jandarma ekipleri tır sürücüsü M.Ş’yi gözaltına aldı.
16 Eylül 2024

Kadıköy'de acil hasta taşıyan bir ambulansın önünü kesen motosikletli iki kişi, ambulansın içinde hasta olduğuna inanmadıklarını söyleyerek hastayı görmek istemişti. Ambulans şoförü bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetmişti. Olayın ardından motosikletliler ikna olup ambulansı serbest bırakmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu kişilerin yakalandığını ve adalete teslim edileceğini duyurdu.
12 Haziran 2024

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

İstanbul'un Avcılar ilçesinde sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcı Erkan Doğanay, gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yaralanan 20 yaşındaki şarkıcı, önce özel bir hastaneye, ardından tıbbi olanakların yetersiz olması sebebiyle Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
16 Temmuz 2023

Evrensel gazetesinde yazan fotoğrafçı Özcan Yaman, Antakya'da kaldırımda yürürken bir hafriyat kamyonundan sarkan demirin çarpması sonucu yere düşerek ağır yaralandı. Kalça kemiğinde kırık ve akciğerlerinde kanama tespit edilen Yaman, Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay anında Yaman'ın yanında olan yazar Adil Okay, yaşananları Evrensel gazetesine aktardı.
28 Mart 2023

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Hatay'da yıkılan Deniz Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 24 yaşındaki öğretmen Mesude Akar enkaz altından 49 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Kurtarma anında çevredeki vatandaşlar sevinç gösterisinde bulunarak kurtarma ekiplerini alkışladı. Akar, sağlık kontrollerinin ardından hastaneye götürüldü ve kurtarma ekiplerinin enkazdaki çalışmaları sürüyor.
8 Şubat 2023
İşaretlediklerim