Borsa İstanbul'da BURVA, ELITE, SAMAT ve SMART hisseleri 4 Ocak 2024 tarihine kadar emir paketi tedbiri altında işlem görmeye başladı. Aynı zamanda DAPGM hissesine de brüt takas tedbiri uygulanacak. Bu tedbirler, hisse senetlerinin işlem görmesinde belirli kısıtlamalar getiriyor.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da MARBL, REEDR, DOFER ve UFUK olmak üzere dört hisse senedine yeni tedbirler getirildi. MARBL ve REEDR hisseleri 14 Mart'a kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek. DOFER hisselerine aynı dönemde brüt takas uygulanırken, UFUK hisseleri emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve istikrarı açısından önem taşıyor.
15 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da PEKGY, PAPIL ve KENT isimli üç hisse senedine yeni tedbirler getirildi. PEKGY hisseleri 24 Nisan'a kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek. Aynı süre zarfında PAPIL hisselerine brüt takas tedbiri uygulanacak, KENT hisseleri ise emir paketi tedbiri ile işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve istikrarı açısından önem taşıyor.
25 Mart 2024

Borsa İstanbul'da PKENT, UFUK ve YONGA hisselerine yeni tedbirler getirildi. PKENT hisseleri 26 Mart'a kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek. UFUK hisseleri aynı dönemde tek fiyat işlem yöntemiyle, YONGA hisseleri ise emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve istikrarı açısından önem taşıyor.
27 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da IHLGM ve TARKM hisseleri 19 Aralık tarihine kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek şekilde tedbir altına alındı. Ayrıca, IZINV hisseleri de emir paketi tedbiri kapsamında işlem görecek. Bu tedbir, piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması, emir iptalinin ve emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması, emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması gibi uygulamaları içermektedir.
20 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da işlem gören beş şirket, yeni tedbirlerle güne başladı. ISYAT, KNFRT ve NATEN hisselerine bugünden itibaren 8 Kasım 2023'e kadar brüt takas uygulanacak. Ayrıca, AKFYE ve COSMO hisseleri aynı dönemde açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilmeyecek.
9 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da, MIATK ve RAYSG hisseleri 9 Nisan'a kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek şekilde tedbir altına alındı. Aynı dönem içerisinde, DERIM hisseleri de emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla uygulanmaktadır. Borsa İstanbul, 11 Mart 2024 tarihinde düşüşle günü tamamladı.
12 Mart 2024

Borsa İstanbul'da HUBVC, VERUS ve YGYO hisseleri 5 Ocak 2024 tarihine kadar kredi işlemlerine konu edilemeyecek. AZTEK hisselerine aynı dönem içinde brüt takas tedbiri uygulanacak. ICUGS ve LINK hisseleri emir paketi tedbiri, LUKSK ve SELGD hisseleri ise tek fiyat yöntemiyle işlem görecek şekilde tedbir altına alındı.
8 Aralık 2023

Borsa İstanbul, ALVES, KIMMR ve VKING hisselerine 9 Nisan'a kadar kredili işlemlere konu edilmeme tedbiri getirdi. Aynı zamanda, YAYLA hisseleri de aynı dönem boyunca tek fiyat yöntemiyle işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla alındı.
11 Mart 2024

Borsa İstanbul'da bu hafta 15 hisse üzerindeki tedbirler kaldırılıyor. Bu hisseler arasında MARKA, AYEN, PAPIL, CMENT, TETMT, GOKNR, MEGAP, SANKO, QNBFL, KENT, PKART, DAPGM, IHYAY, KAYSE ve METUR bulunuyor. Ayrıca, OSTIM ve TMSN hisseleri 18 Eylül-17 Ekim tarihleri arasında açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. ATSYH ve GRSEL üzerindeki açığa satışa ve kredili işlemle brüt takas tedbiri 17 Ekim’e kadar uzatıldı.
18 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da AVGYO, AZTEK, COSMO, EKOS ve PAPIL hisseleri 29 Aralık tarihine kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek. IDEAS hisselerine ise aynı süre zarfında brüt takas tedbiri uygulanacak. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla getirildi.
30 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da DAPGM, KIMMR, LIDFA ve TLMAN hisse senetleri için 26 Aralık tarihine kadar yeni tedbirler uygulanacak. Bu tedbirler kapsamında söz konusu hisseler kredili işlemlere konu edilemeyecek. Ayrıca, Borsa İstanbul haftayı kazançla kapatırken, altın ve doların değeri yükseldi.
27 Kasım 2023

BIST 100 endeksinin düşüş eğilimini sürdürmesinin ardından Borsa İstanbul, beş şirketin hisselerine tedbir kararı aldı. Bu şirketler Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN), Denge Yatırım Holding A.Ş. (DENGE), Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SKTAS), Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. (TEKTU) ve Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO) olarak belirlendi. GESAN, DENGE, SKTAS ve TEKTU hisselerine bir ay süreyle açığa satış ve kredili işlem yasağı getirilirken, EUYO hisselerine emir paketi tedbiri uygulandı.
1 Şubat 2023

Borsa İstanbul'da BINHO, EDATA, FONET, LIDER, ORCAY ve TERA hisse senetleri, 28 Aralık tarihine kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek şekilde tedbir altına alındı. SANEL hisse senetleri ise aynı dönemde tek fiyat işlem yöntemiyle işlem görecek ve bu hisse üzerindeki mevcut tedbirler devam edecek.
29 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da, ISGSY ve EMNIS hisseleri üzerine yeni tedbirler getirildi. ISGSY hisseleri, 29 Mart'a kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek. EMNIS hisseleri ise aynı dönem boyunca emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla uygulanmaktadır.
1 Mart 2024

Borsa İstanbul'da IHGZT, KLMSN, KRSTL ve MARBL hisseleri 14 Aralık'a kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilmeyecek. SANEL hisseleri emir paketi tedbiri altında işlem görecek ve mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağı devam edecek. ENSRI hisseleri ise tek fiyat işlem yöntemiyle işlem görecek ve mevcut tedbirler sürdürülecek.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da, 21 Kasım 2023 tarihinde dört farklı hisse senedi için yeni tedbirler uygulanmaya başladı. IDEAS ve KFEIN hisselerinde 20 Aralık'a kadar kredili işlem yasağı getirildi. RODGR hisseleri emir paketi tedbiri altında işlem görecek. SNPMAN hisselerine ise depo şartı tedbiri uygulanacak ve bu hissede devam eden emir paketi tedbiri de sürdürülecek.
21 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da SODSN ve UZERB hisseleri 19 Nisan'a kadar emir paketi tedbiriyle işlem görecek şekilde tedbir altına alındı. Aynı dönemde, AKMGY hisseleri ise kredili işlemlere konu edilmeyecek. Bu tedbirler, hisselerin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla alındığı anlaşılmaktadır.
20 Mart 2024

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,40 yükselişle 8.275,14 puandan başladı. Bugün sekiz hisse yeni tedbirlerle işlem görmeye başladı. ATSYH hisseleri 26 Ekim’e kadar emir iletim kanalları kısıtlanarak işlem görecek. ADEL, ADGYO, EMKEL, LIDFA, NUHCM ve TETMT hisseleri, aynı dönemde açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. TARKM hisseleri ise 27/09/2023 aynı dönemde emir paketi tedbiriyle işlem görecek.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da AVHOL, CEMAS, KLRHO ve TUCLK hisseleri 24 Ekim 2023'e kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. AZTEK hisselerinde brüt takas uygulanacak ve açığa satış ile kredili işlem yasağı devam edecek. VANGD hisseleri ise emir paketi tedbiriyle işlem görecek ve açığa satış ile kredili işlem yasağıyla brüt takas tedbirleri uygulanmaya devam edecek.
25 Eylül 2023
İşaretlediklerim