Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Beşiktaş, transfer sezonunu diğer büyük kulüplerden daha sakin geçiriyor. Takım, Somaspor'dan Emrecan Bulut, Lens'ten Jean Onana, Leicester City'den Daniel Amartey ve Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna kattı. Ancak, birçok oyuncuyla yollarını ayıran Beşiktaş, taraftarların beklentisini karşılamakta zorlanıyor. Özellikle, Anderson Talisca'nın transferi konusunda taraftarların beklentisi yüksek olmasına rağmen, futbolcunun yüksek maaşı ve Al Nassr takımının istediği bonservis nedeniyle bu transfer gerçekleşmiyor.
13 Ağustos 2023

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Eyüp Fenerbahçeliler Derneği'nde kongre üyeleriyle bir araya geldi. Yıldırım, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için aday olduğunu ve kaliteli oyuncular transfer edeceğini belirtti. Ayrıca, ünlü teknik direktör Mourinho'yu getirme planlarından bahsetti. Yıldırım, Fenerbahçe'nin şampiyon olma zorunluluğu olduğunu vurguladı ve başkanlık için değil, şampiyonluk için aday olduğunu ifade etti.
27 Mayıs 2024

Fenerbahçe'den 20 milyon avro bonservis ve 10 milyon avro bonus karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklediği sürelerde forma şansı bulamadı. İspanya Kral Kupası'nda bir maça ilk 11'de başlamasına rağmen, sonraki maçlarda yeterince süre alamadı. İspanyol devi, Güler'in fiziksel olarak güçlenmesi amacıyla onu yaz transfer döneminde kiralık olarak başka bir takıma gönderme kararı aldı. İtalyan ekibi Milan, genç futbolcu için çok istekli.
2 Mart 2024

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Güler, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı ve 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına geçti. Eski antrenörü İsmail Erel, Güler'in Fenerbahçe tarafından tesadüfen keşfedildiğini belirtti. Fenerbahçe'nin scout ekibinin başka bir oyuncuyu izlemek için gittiği bir maçta Güler'in performansını fark ederek raporladığı ifade edildi.
8 Temmuz 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, sakatlıkları sebebiyle Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile sarı kart cezalısı Rade Krunic forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Becao'nun kadroya girmesi beklenirken, İsmail Kartal ayrıca UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.
13 Mart 2024

İspanya'nın Barcelona Kulübü, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'i transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta, kulübün sportif direktörü Deco'nun Arda Güler transferini görüşmek üzere İstanbul'da olduğunu belirtti. Katalan spor gazetesi Sport, bu transferin Fenerbahçe'nin bir yıl daha yıldız futbolcusunu kadrosunda tutma planına uyduğunu ve Arda'nın profesyonel olarak kendini geliştirmeye devam etmek için ülkesinde bir sezon daha devam etmek istediğini yazdı.
30 Haziran 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı kazanarak 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında eksiksiz çıkacak. Serdar Aziz ve Miha Zajc, hafif sakatlıklarının ardından Slovakya kafilesinde yer alacak.
4 Ekim 2023

Ercan Güven, Fenerbahçe'nin gelecek sezon Süper Lig'den çekilme ihtimalini gündeme getiriyor. Bu durumun, federasyon, yayıncı kuruluş, hakemler, rakipler, medya ve taraftarlar dahil olmak üzere futbol ekosistemini derinden etkileyeceğini belirtiyor. Güven, amatör bir anket yaparak, Fenerbahçe Genel Kurul ve Divan üyelerinin bu konuda kararlı olduğunu ve takımın ligden çekilmesi durumunda destekleyeceklerini ifade ediyor. Yazıda, bu durumun futbolda bir 'devrim ateşi' yakabileceği ve Fenerbahçe taraftarlarının yönetimin kararını desteklemek için hazırlandığı vurgulanıyor.
23 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun belirlediği 23 kişilik kadroda Cengiz Ünder yer almadı. Kadroda ayrıca Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir de bulunmuyor. Fenerbahçe'nin maç öncesi iki oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor.
22 Temmuz 2024

Galatasaray, Yunus Akgün'ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Leicester City'ye transfer olduğunu açıkladı. Anlaşmaya göre Leicester City, Galatasaray'a 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecek. Ayrıca, futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %15'i Galatasaray'a ödenecek.
26 Ağustos 2023

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirtti. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin santrfor pozisyonu için başka bir yol haritası belirlediğini ve transfer çalışmalarının olumlu bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
20 Haziran 2024

Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, takımın sezonu şampiyon tamamlaması halinde adaylığını çekeceğini duyurdu. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için İstanbulspor'u mağlup etmesi ve Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi gerekiyor. Yıldırım, Galatasaray'ı yenmenin yeterli olmadığını ve tüm maçların kazanılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Beşiktaş'ın Jose Mourinho'ya teklif ettiği iddia edilen 7 milyon avro hakkında da yorumlarda bulundu.
22 Mayıs 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun belirlediği 23 kişilik kadroda Cengiz Ünder yer almadı. Ayrıca Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir de kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe'nin maç öncesi iki oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor.
22 Temmuz 2024

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, takıma katkısı ve attığı gollerle dikkat çekiyor. 692 dakikada 7 gol atan Kılıçsoy için Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar, oyuncunun büyük takımların ilgisini çektiğini belirtti. Ancak, genç oyuncuların erken yaşta büyük takımlara transfer olmasının hem oyuncunun hem de mevcut takımın geleceği açısından olumsuz olabileceği vurgulanıyor. Bu durum, Fenerbahçeli Arda'nın Real Madrid'e transferi örneğiyle desteklenerek, büyük kulüplerin oyuncularını daha uzun süre tutarak hem takımın hem de oyuncunun gelişimine katkıda bulunması gerektiği ifade ediliyor.
8 Şubat 2024

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Hırvat futbolcu Ivan Perisic, menajerleri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Ancak Fenerbahçe, bu transfer için henüz resmi bir adım atmadı. Perisic'in İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek ve Tottenham, kontratının sona ermesine bir yıl kalan oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.
26 Haziran 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynayacağı maç için 23 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. Hatayspor maçında ayağına darbe alan Rodrigo Becao, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Kadroda önemli isimler ve yeni transferler bulunuyor.
6 Mart 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı ve bu sonuç taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Maçın ardından Fenerbahçe'nin borsadaki hisseleri yüzde 8 oranında değer kaybetti. Lider Galatasaray'ın da berabere kalmasıyla Fenerbahçe, puan farkını azaltma fırsatını kaçırdı. Diğer yandan, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hisselerinin fiyatlarında farklı oranlarda değişimler gözlendi.
25 Nisan 2023

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na talip olan Borussia Dortmund'tan santrafor Niclas Füllkrug'u istedi. TRT Spor muhabiri Doruk Tercimer'in haberine göre, taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. 31 yaşındaki Füllkrug, geçen sezon 31 maçta 12 gol ve sekiz asistle dikkat çekti. Ayrıca, Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'de kalmaya karar verdiği belirtildi.
25 Haziran 2024

Fenerbahçe yönetimi, çekilme gündemiyle gerçekleştirdiği toplantı sonrasında Süper Lig'de mücadeleye devam etme kararı aldı. Bu karar, takımın geleceği ve ligdeki konumu açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Kararın ardından takımın stratejileri ve hedefleri üzerine çalışmaların yoğunlaşması bekleniyor.
2 Nisan 2024

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, teknik direktör Jose Mourinho'yu gelecek hafta İstanbul'a getireceğini duyurdu. Yıldırım, Mourinho ile şartlarda anlaştıklarını ve İngiltere'de yapılacak son görüşmenin ardından anlaşmanın tamamlanacağını belirtti. Ayrıca, mevcut başkan Ali Koç'a tepki göstererek, Fenerbahçe'nin siyaset üstü bir kulüp olduğunu vurguladı.
29 Mayıs 2024
İşaretlediklerim