Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grup ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı golsüz sona erdi. Türkiye'de Barış Alper Yılmaz kırmızı kart görürken, Arda Güler 89. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Türkiye, ikinci maçını 9 Eylül'de İzlanda ile oynayacak.
6 Eylül 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Çağlar Söyüncü ve Osayi Samuel kaydetti. Union SG'den Kevin Mac Allister kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe, bu galibiyetle üç puanın sahibi oldu.
26 Eylül 2024

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'teki ilk maçını Gürcistan ile oynayacak. İki takım, tarihlerinde altıncı kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, geçmiş beş maçta üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ayrıca, Türkiye'nin kadrosunda 12 futbolcu ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda oynama fırsatı bulacak.
17 Haziran 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 70. sezonu başlıyor ve bu sezon 36 takım mücadele edecek. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe eleme turlarını geçemediği için lig aşamasında yer almıyor. Yeni formatta, sekiz maç sonunda ilk sekize giren takımlar son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24. sırada yer alan takımlar ise çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.
17 Eylül 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 70. sezonu başlıyor ve bu yıl 36 takım mücadele edecek. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe eleme turlarını geçemediği için lig aşamasında yer almıyor. Yeni formatta, sekiz maç sonunda ilk sekize giren takımlar son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24. sırada yer alan takımlar ise çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.
17 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında dokuz maç oynandı ve Göztepe Futbol Kulübü haftayı bay geçti. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir’in Avrupa maçları nedeniyle ertelenen üçüncü hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Galatasaray, Gaziantep FK ile 17 Eylül Salı günü, Samsunspor, RAMS Başakşehir FK ile 18 Eylül Çarşamba günü ve Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile 19 Eylül Perşembe günü karşılaşacak.
17 Eylül 2024

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk ederken, Beşiktaş Hollanda'nın Ajax takımına konuk olacak. Organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek.
26 Eylül 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci hafta maçında İngiltere’nin Manchester United takımıyla karşılaşacak. Galatasaray, son 20 resmi maçında mağlup olmadı. Manchester United ise hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yaptı. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, Manchester United maçında forma giyemeyecek. İngiliz temsilcisinde ise beş futbolcu Galatasaray’a karşı süre alamayacak.
2 Ekim 2023

Süper Lig’in 2024-25 sezonunun ilk iki haftasının programı açıklandı. Sezon, 9 Ağustos Cuma günü saat 21:00’de Galatasaray-Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak. Programın detayları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. İlk iki haftanın maçları ve tarihleri belirlenmiş durumda.
24 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2'nci haftasında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 yendi. A Grubu'ndaki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Old Trafford Stadyumu'nda istediği sonucu elde etti. Sarı-Kırmızılılar iki kere geriye düştükten sonra beraberliği yakalayıp öne geçtiği maçta bir de penaltı kaçırdı.
3 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu, son şampiyon Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maçla başlıyor. Bu sezon ligde 19 takım mücadele edecek ve maçlar 13 şehirde 18 stadyumda oynanacak. İlk hafta fikstüründe dikkat çeken maçlar arasında Fenerbahçe-Adana Demirspor ve Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmaları yer alıyor. Ayrıca, Süper Lig'in yeni logosu da tanıtıldı.
8 Ağustos 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç'in Molde takımını 3-2 yendi. Maçın sekizinci dakikasında geriye düşen Galatasaray, 25. dakikada beraberliği ve 29. dakikada öne geçmeyi başardı. Molde, ikinci yarıda beraberliği sağladı ancak maçın son anlarında Galatasaray adına Fredrik Midtsjö'nün golüyle Galatasaray maçı 3-2 kazandı. İkinci maç 29 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.
24 Ağustos 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 22 Haziran'da üç maç oynandı. Gürcistan ile Çekya 1-1 berabere kaldı, Türkiye Portekiz'e 3-0 mağlup oldu ve Belçika Romanya'yı 2-0 yendi. Türkiye, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Belçika ise turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.
23 Haziran 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu grup aşaması kura çekimi yapıldı. Galatasaray, 4. torbadan katıldığı çekiliş sonucunda Almanya'nın Bayern Münih, Britanya'nın Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla aynı grupta yer aldı. Grup maçları 19 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek.
31 Ağustos 2023

Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK ve AEK, pazar günü oynayacakları maçın gelirinin bir bölümünü Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere bağışlayacaklarını duyurdu. PAOK ayrıca maç günü stadyumda ayni bağış toplayacağını ve kulüp sahibi Ivan Savvidis'in talimatıyla dayanışma faaliyetlerine başladıklarını açıkladı. Türkiye'nin Selanik Konsolosluğu ile işbirliği içinde nakit para toplanacağı ve bağış için banka hesap bilgilerinin paylaşıldığı belirtildi.
18 Şubat 2023

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında altı maç oynandı. Beşiktaş bu haftayı bay geçerken, Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelendi. Üçüncü hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu açıklandı. Ligin gidişatı ve takımların performansları hakkında bilgi verildi.
27 Ağustos 2024
İşaretlediklerim