Coldplay solisti Chris Martin, osteoartriti olan 64 yaşındaki hayranı Saundra Glenn'e 'Radio 1’in Big Weekend' festivaline giderken yardım etti. Glenn, festival alanının yakınında dinlenirken Martin'in arabasına alındı ve sanatçı alanına kadar eşlik edildi. Martin, Glenn'in hedefine ulaştığından emin olmak için golf arabası ayarladı. Glenn, Martin'in nazik ve duyarlı bir insan olduğunu belirtti ve bu deneyimi hayatının en havalı festivali olarak nitelendirdi.
28 Mayıs 2024

Marvel Stüdyoları tarafından yapılan Wonder Man dizisinin setinde bir kaza meydana geldi. CBS Redford Stüdyolarında gerçekleşen kazada, kirişlerden düşen set çalışanı Juan Carlos Osorio hayatını kaybetti. Marvel Stüdyoları sözcüsü olayı teyit ederek, soruşturmanın koşullarıyla ilgili desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Kazanın olduğu gün çekimler yapılmıyordu ancak dizi için hazırlıklar devam ediyordu.
7 Şubat 2024

Muş'ta, Malazgirt Tarihî Müslüman Mezarlığı'nda yapılan kazılarda Malazgirt Savaşı'ndan kalma çok sayıda ok ucu bulundu. Ahlat Müze Müdürlüğü'nün yürüttüğü kazılarda bulunan ok uçlarının savaşa ait izler taşıdığı belirtildi. Patnos'a bağlı Günbeli köyünde bulunan bu ok uçları, köyün savaşta önemli bir çatışma alanı olduğunu gösteriyor. Daha önce de köyde V. Romanos Diogenes'e ait baskı mührü ve altın sikkeler bulunmuştu.
25 Ağustos 2024

Jon Bon Jovi, Nashville'deki bir yaya köprüsünde intihar girişiminde bulunan bir kadını konuşarak vazgeçirdi. Olay, Bon Jovi'nin klip çekimi için köprüde bulunduğu sırada gerçekleşti. Metropolitan Nashville Polis Departmanı, müzisyenin kadına yardım ettiğini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı ve Bon Jovi'ye teşekkür etti.
13 Eylül 2024
İşaretlediklerim