Antalya'da gezi için Gündoğmuş'a giden 30 kişilik yabancı turist kafilesi, Eğrigöl yaylası bölgesindeki Geyikdağ'ına çıktı. Gidiş rotalarını kaybeden turistlerden beşi bölgedeki kuyuya düştü. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vermesi üzerine bölgeye AFAD, Jandarma ve Orman işçileri sevk edildi. Kuyuya düşen turistlerden biri hayatını kaybetti, diğer dört turistin sağlık durumları iyi.
29 Ekim 2023

Tokat-Sivas kara yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, otobüs muavini Mert Balcı hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Kaza sonrası AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
1 Şubat 2023

Antalya'nın Finike ilçesinde bir istinat duvarının çökmesi sonucu altında kalan Mihriban Kaftanlı (6) isimli çocuk hayatını kaybetti. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine giderek, göçük altında kalan ve ağır yaralı olan Mihriban'ı kurtardı. Aynı olayda yaralanan Serkan Can Burul (6) da hastaneye kaldırıldı. Mihriban Kaftanlı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
1 Aralık 2023

Düzce'de D-100 kara yolunda yedi aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı. Kaza, İstanbul istikameti Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey köyü mevkisinde meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada tırlardan birinde çıkan yangında sürücü öldü, araçlarda bulunan yedi kişi yaralandı.
19 Ağustos 2024

Bayram tatilinin sekiz gününde Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarında 68 kişi hayatını kaybetti ve 9 bin 787 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde dün 706 trafik kazası meydana geldiğini, altı kişinin hayatını kaybettiğini ve 1097 kişinin yaralandığını açıkladı. Denetlenen 405 bin 88 araçtan 22 bin 975'ine hız ve radar işlemi, 37 bin 590'ına ise diğer ihlallerden işlem yapıldı.
23 Haziran 2024

Denizli'nin Çardak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir yolcu otobüsü ile ters yönden gelen bir TIR çarpıştı. Kazada, otobüsteki bir yolcu ve TIR sürücüsü hayatını kaybetti. Altı yaralı hastaneye kaldırıldı. TIR şoförünün kaza öncesinde yaklaşık altı kilometre ters şeritten ilerlediği iddia edildi.
21 Haziran 2023

İstanbul TEM Otoyolu’nda altı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Kaza, İSTOÇ mevkisinde Ankara istikametinde meydana geldi. Kazaya karışan araçların sürücüleri tutanak tutarken, aynı yönde ilerleyen üç araba da bu araçlara ve sürücülere çarptı. Olay nedeniyle otoyolun Ankara istikametindeki üç şerit geçişlere kapatıldı, ancak yol temizliğinin ardından trafik normale döndü.
15 Eylül 2024

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, kule vinçten düşen inşaat malzemelerinin altında kalan iki işçi hayatını kaybetti. Olay, Atakent Mahallesi’nde bir site inşaatında meydana geldi ve halatın kopması sonucu demir sepetin zemine düşmesiyle gerçekleşti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, işçilerin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
21 Eylül 2024

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikametinde bir otomobil, TIR, yolcu otobüsü ve kar tuzlama aracının karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı ve olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaralılara müdahalesi ve kaza yerindeki çalışmalar devam ediyor.
1 Şubat 2023

Diyarbakır'da, Gaziantep-Ağrı seferini yapan 'Yeni Diyarbakır' firmasına ait bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, beş aylık bir bebek dahil olmak üzere toplam beş kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili iki şoför ve bir muavin gözaltına alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğunu ve 14 kişinin tedavi sonrası taburcu edildiğini açıkladı.
7 Ocak 2023

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, Malatya-İstanbul seferini yapan Kayısı Kent Turizm şirketine ait bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada dört kişi hayatını kaybetti ve 24 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumu ağır. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüs şoförü M.K. gözaltına alındı.
29 Ocak 2023

Bitlis-Van kara yolunun Kuskunkıran Tüneli yakınlarında yolcu otobüsüyle tır çarpıştı. Kazada otobüs şöförü ve bir yolcu hayatını kaybetti, dördü ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
9 Haziran 2024

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, bir tırın dorsesi Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobilin içerisinde bulunan iki çocuk dahil dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, otomobildeki dört kişinin öldüğü tespit edildi.
11 Mart 2024

Bursa'nın Selçukgazi mevkisinde, İstanbul istikametine giden dört aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası sonucunda dört kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazanın ardından bir aracın arıza yapması sonucu gerçekleştiğini ve yaralıların hastaneye sevk edildiğini açıkladı.
5 Şubat 2023

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda 7 Ağustos'ta meydana gelen patlamada yaralanan 20 yaşındaki Ekrem Kalkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Patlamada yaralanan beş kişinin tedavisi devam ederken, üçü ağır 12 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan altısı ise taburcu edildi.
9 Ağustos 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan bir otomobil, metro hattının duvarına çarptı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Necip Sinan ve beraberindeki Furkan Şenbağ, Hasan Hüseyin Acar hayatını kaybetti, Onur Kapıkıran ise ağır yaralandı. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araç parçalarının yola saçılması nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlandı.
19 Mayıs 2023

İskenderun-Antakya kara yolunda, kimliği belirsiz bir kamyon sürücüsü, Topboğazı mevkiinde bir çekiciyle çarpıştı. Kazada, kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen kamyon, asker uğurlama töreni için bekleyen 11 araca çarptı. Bu feci kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili bilgi vererek yaralıların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
6 Mayıs 2023

Bayram tatilinin altıncı gününde 668 trafik kazası meydana geldi ve 13 kişi hayatını kaybetti, 1133 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk altı gününde toplam 49 kişinin hayatını kaybettiğini ve 7 bin 683 kişinin yaralandığını açıkladı. Ayrıca, 22 bin 592 araca hız ve radar işlemi, 39 bin 56 araca ise diğer işlemler yapıldı.
21 Haziran 2024

İzmir Metrosu'nda Konak ilçesindeki Üçyol Metro İstasyonu'nda yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 11 kişi yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı. Yaralanan kişilerin hafif yaralar aldığı belirtildi. Kazanın nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
2 Temmuz 2024

Adana-Pozantı otoyolu Soğukpınar mevkisinde Giresun-Hatay seferini yapan bir yolcu otobüsü, arkadan bir TIR'a çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü Mustafa Erden ve muavin Müslüm Berçin hayatını kaybetti. Yaralanan 12 yolcu, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
1 Eylül 2023
İşaretlediklerim