Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız golcü bu akşam İstanbul'a gelecek. Transfer, Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından duyuruldu.
2 Eylül 2024

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ve İspanyol oyuncu Sergio Ramos ile transfer görüşmelerinin maddi anlaşmazlık nedeniyle sonlandırıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, her iki futbolcunun da dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip olduğu ve kulübün transfer gündeminde yer aldığı belirtildi. Ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sona erdirildiği ifade edildi.
22 Ağustos 2023

UEFA, Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a vadesi geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarından bir yıl men cezası verdi. Ayrıca, Galatasaray dahil olmak üzere 11 kulübe para cezası uygulandı. Galatasaray, 30 bin avro ceza ödeyecek. Bu cezalar, UEFA'nın mali disiplin kurallarını ihlal eden kulüplere yönelik yaptırımlarının bir parçası olarak açıklandı.
17 Mayıs 2024

Beşiktaş, Alman futbolcu Felix Uduokhai’yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Siyah-beyazlı kulüp, Augsburg ile yapılan anlaşma kapsamında Uduokhai’nin 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transfer edildiğini duyurdu. Beşiktaş, Uduokhai’ye başarılar diledi ve kamuoyunu bilgilendirdi.
27 Ağustos 2024

Real Madrid'de forma giyme konusunda zorluk çeken Arda Güler'in, takım dinamiğine uymadığı ve sakatlıklarla boğuştuğu için kiralık olarak gönderilebileceği iddia edildi. NTV Spor'un İspanya'nın Sport Gazetesi'nden aktardığı habere göre, Bayer Leverkusen ve Tottenham gibi birçok takım Arda'yı takip ediyor. Ancak Real Madrid, Arda için oynama garantisi sunan bir takıma göndermek istiyor. Milan'ın da Arda'ya ilgi gösterdiği ve Real Madrid'in bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
13 Şubat 2024

Fenerbahçe, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in 1 yıllığına kiralık transferi için Al-Ahli kulübü ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Transfer kapsamında Fenerbahçe, Al-Ahli'ye toplam 8 milyon avro ödeyecek ve oyuncunun maaşı Al-Ahli tarafından karşılanacak. 27 yaşındaki futbolcu, 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek.
17 Temmuz 2024

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan arbede nedeniyle Fenerbahçe'ye çeşitli cezalar verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezası verildi. Oyunculardan Mert Hakan Yandaş beş maç, İrfan Can Eğribayat üç maç ve Jayden Oosterwolde bir maç men cezası aldı. Ayrıntılar daha sonra açıklanacak.
23 Mayıs 2024

Fenerbahçe, Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. 23 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecek. Oğuz Aydın, geçen sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 maçta 13 gol ve sekiz asist kaydetti. Bu transfer, Galatasaray dahil birçok kulübün ilgilendiği oyuncunun Fenerbahçe'ye katılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
15 Temmuz 2024

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'un transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Rennes'in 7 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine rotayı Cenk Tosun'a çevirdi. Fenerbahçe'nin Tosun ile iki yıllık bir transfer sözleşmesi imzalayacağı öne sürüldü. Kulüp, Tosun'un sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı.
16 Temmuz 2024

Fransa 1'inci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris-Saint-Germain (PSG), Portekiz'in Benfica takımından 22 yaşındaki forvet Gonçalo Ramos'u satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Ramos, geçen sezon Benfica formasıyla 47 maçta 27 gol, 12 asist kaydetti. PSG, transferi resmi olarak duyurdu.
8 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararına göre, 2023-2024 futbol sezonu için yaz transfer ve tescil dönemi başladı. Yaz transfer dönemi 15 Eylül'de sona erecek. İkinci transfer ve tescil dönemi, 'ara transfer' olarak adlandırılıyor ve 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.
26 Haziran 2023

Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in genç orta saha oyuncusu Cher Ndour'u İstanbul'a getiriyor. 20 yaşındaki İtalyan futbolcu, geçen sezonun ilk yarısını PSG'de, ikinci yarısını ise kiralık olarak Braga'da geçirmişti. Ndour'u taşıyan uçak bu akşam 20.55'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek. Beşiktaş, Ndour ile transfer görüşmelerine başlayacak.
12 Ağustos 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonları için Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın hakları ihalesi düzenledi. Saran Medya, beIN Sports'un 3 milyar 900 milyon liralık teklifini aşarak 140 milyon avro teklif etti ve ihalede öne geçti. Ancak, TFF'nin Saran Medya'nın teklifine rağmen beIN Sports ile pazarlıkta olduğu ve Saran Medya'ya geri dönüş yapmadığı iddia edildi. Kulüpler Birliği, şartnameye uygun şekilde en yüksek teklifi veren ve teminat mektubu sunan Saran Medya'nın teklifine geri dönülmemesine tepki gösterdi.
14 Şubat 2024

Fenerbahçe, Faslı forvet Youssef En-Nesyri'nin transferi için Sevilla FC ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. En-Nesyri, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecek. Geçtiğimiz sezon LaLiga'da 33 maçta 16 gol ve iki asistle oynayan En-Nesyri, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de altı maçta iki gol ve bir asist kaydetti.
24 Temmuz 2024

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanya'nın köklü futbol kulüplerinden Real Madrid ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı. Madrid'e özel bir uçakla giden Güler, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katıldığı bir törenle resmi sözleşmeyi imzaladı ve basına tanıtıldı. Perez, Arda Güler'in Real Madrid'in geleceği için önemli bir yetenek olduğunu belirtirken, Güler ise Real Madrid'in efsanesi olmak istediğini ifade etti.
7 Temmuz 2023

Beşiktaş, sözleşmesini 4 Kasım 2022 tarihinde fesheden eski futbolcusu Tyler Boyd'a, FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararı gereğince 956 bin avro tazminat ödeyecek. Bu ödeme, fesih tarihinden itibaren yıllık yüzde faiz ile birlikte yapılacak. Boyd, Beşiktaş'a 2019 yılında transfer olmuş ve 2020-21 sezonunda Sivasspor'a kiralanmıştı. İlgili hukuki süreç halen devam etmektedir.
12 Mart 2024

Süper Lig'in 20 kulübü, yaz transfer döneminde toplamda 276 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Bu futbolcuların 191'i yurt dışından, 85'i ise Türkiye içinden transfer edildi. Yurt dışından en fazla oyuncuyu Atakaş Hatayspor transfer etti. Süper Lig takımları, transferde en çok İngiltere'de top koşturan futbolcuları tercih etti.
16 Eylül 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi ve grup aşamasına yükseldi. Maçta Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi ve Angelino attı. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı ve en az 25 milyon avro gelir elde etti.
30 Ağustos 2023

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç'in Molde takımını 3-2 yendi. Maçın sekizinci dakikasında geriye düşen Galatasaray, 25. dakikada beraberliği ve 29. dakikada öne geçmeyi başardı. Molde, ikinci yarıda beraberliği sağladı ancak maçın son anlarında Galatasaray adına Fredrik Midtsjö'nün golüyle Galatasaray maçı 3-2 kazandı. İkinci maç 29 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.
24 Ağustos 2023
İşaretlediklerim