UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları kapsamında Barcelona, Napoli'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. İlk maçta 1-1 berabere kalan Barcelona, evindeki rövanşta Fermin Lopez, Joao Cancelo ve Robert Lewandowski'nin golleriyle galip geldi. Arsenal ise, Porto ile evinde 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında penaltılar sonucu 4-2 galip gelerek 14 yıl sonra çeyrek finale çıktı. Bu sonuçlarla birlikte Manchester City, Real Madrid, Bayern Münih ve PSG'nin ardından Barcelona ve Arsenal de çeyrek finale yükselen takımlar arasına katıldı.
13 Mart 2024

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti. Maç Ankara Eryaman Stadı'nda oynandı ve Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi (2), Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira attı. Bu galibiyetle Galatasaray puanını 82'ye çıkararak, ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki beş puanlık farkı korudu ve üç sezon aradan sonra ligde 23. kez şampiyon oldu.
30 Mayıs 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında Bayern Münih’i konuk eden Galatasaray, 75 dakika boyunca nefes aldırmadığı Alman ekibine 3-1 yenildi. Maçın sekizinci dakikasında Coman ile Bayern Münih öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi’nin 30’uncu dakikada penaltı golüyle beraberliği sağladı. İkinci yarıda Bayern 74’te Harry Kane ile öne geçerken, Musiala 78’de attığı golle skoru belirledi.
24 Ekim 2023

Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu. Maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı ve hakemliğini Atilla Karaoğlan yaptı. Beşiktaş'ın gollerini Ciro Immobile, Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Erhan Hekimoğlu attı. Maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
3 Ağustos 2024

Real Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Güler, sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanmasının ardından yaklaşık iki ay sonra takımla birlikte ilk kez sahada antrenmanlara başladı. Arda, sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti ve doktorlar tarafından temkinli olması ve acele etmemesi yönünde uyarılmıştı. Arda'nın ligin 7'nci haftasındaki Las Palmas maçında forma giymesi zor gözükürken, 30 Eylül'de Girona'yla deplasmanda yapılacak maçta kadroya girmesi bekleniyor.
22 Eylül 2023

Galatasaray, Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 puanla şampiyon olarak tamamladı ve gece yarısı İstanbul'a döndü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla buluşan takımın kutlamalarına binlerce Galatasaraylı katıldı. Kutlamalarda dikkat çeken bir olay, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un isminin yazılı olduğu bir forma giymesiydi.
27 Mayıs 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City, Inter'i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne sakatlanarak oyundan çıktı. Maçın tek golü 68. dakikada Rodri tarafından kaydedildi. Bu zaferle Manchester City, kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.
10 Haziran 2023

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in takımda daha fazla süre alması konusunda sabırlı olunması gerektiğini belirtti. La Liga'nın 26. haftasında Sevilla ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Arda'nın bu sezon sadece üç maçta toplam 25 dakika süre aldığını ve bu durumun diğer oyuncularla olan rekabetten kaynaklandığını ifade etti. Ayrıca, Juse Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları nedeniyle Arda'ya oynama şansı doğabileceği İspanyol basınında yer aldı.
24 Şubat 2024

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklarını atlatan Arda Güler'in artık ilk 11'de sahaya çıkabilecek durumda olduğunu belirtti. Ancelotti, Arda'nın fiziksel olarak hazır olduğunu, ancak aynı mevkideki takım arkadaşlarıyla rekabet etmesi gerektiğini ve ona karşı sabırlı olunması gerektiğini ifade etti. Bu açıklama, Arda'nın kiralanacağına dair iddiaların ortasında geldi.
17 Şubat 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) İspanya, İtalya'yı 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Maçın tek golü, 55. dakikada İtalya oyuncusu Calafiori'nin kendi kalesine attığı golle geldi. Bu sonuçla İspanya, son maçlar öncesi üst tura çıkmayı başardı.
21 Haziran 2024

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, genç yıldız Arda Güler'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalmayacağını belirtti. Koç, transfer sürecinin detaylarını kamuoyu ile paylaşma borcu olduğunu ifade etti ve Arda'nın Fenerbahçe'de kalmak istemediğini, bu yüzden takımda yer almayacağını söyledi. Arda Güler'in İspanya'nın Real Madrid ve Barcelona gibi büyük kulüplerinin ilgisini çektiği ve Real Madrid'i tercih ettiği iddia edilmişti.
5 Temmuz 2023

Barcelona'nın Polonyalı futbolcusu Robert Lewandowski, Şampiyonlar Ligi'nde Antwerp'e karşı attığı golle Avrupa kupalarında 100 gol atan üçüncü oyuncu oldu. Bu başarıyı daha önce Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi elde etmişti. Barcelona, bu maçta Antwerp'i 5-0 mağlup etti.
20 Eylül 2023

İspanya'nın Sevilla futbol takımı, UEFA Avrupa Ligi finalinde İtalya'nın Roma takımını penaltılar sonucunda mağlup ederek turnuvadaki yedinci şampiyonluğunu elde etti. Sevilla'nın teknik direktörü Jose Luis Mendilibar yönetimindeki bu başarı, takımın turnuvadaki en başarılı takım unvanını korumasını sağladı. Roma ise teknik direktör Jose Mourinho ile ikinci kez finale yükselmesine rağmen yine şampiyonluğu kazanamadı. Mourinho, UEFA organizasyonlarında çıktığı finallerde ilk kez yenilgi yaşadı.
1 Haziran 2023

Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Feyenoord Stadı'nda gerçekleşen UEFA Uluslar Ligi final maçında İspanya, Hırvatistan ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maç penaltılara kaldı ve İspanya penaltı atışları sonucunda 5-4 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştı. Ayrıca, İtalya da Hollanda'yı 3-2 yenerek organizasyonu üçüncü sırada tamamladı. UEFA Uluslar Ligi'nin daha önceki şampiyonları Portekiz ve Fransa idi.
19 Haziran 2023

Dün gece Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan Avrupa Konferans Ligi'nde ve iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde dörder maç oynandı. Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup ederek çeyrek final için avantaj elde etti. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Olimpik Marsilya, Villarreal'i 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. Diğer maçlarda da çeşitli takımlar kendi liglerinde mücadele etti.
8 Mart 2024

FIFA, Türkiye'nin Galler'i 2-0 yendiği EURO 2024 Elemeleri maçında Arda Güler'in attığı golün Puskas ödülüne aday olabileceğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Arda Güler'in golüne övgüler yağdırıldı. FIFA, haziran ayında atılan goller arasında Puskas Ödülü'ne aday olabilecek birçok güzel gol olduğunu belirtti. Resmi aday listesi henüz açıklanmadı.
1 Temmuz 2023

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sağ dizinde menisküs sakatlığı geçirip ameliyat olan Arda Güler'in 25 Eylül Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını açıkladı. Arda, temmuz ayı sonunda sakatlanmış ve yaklaşık iki aylık bir aradan sonra sahaya dönecek. Ancelotti, Arda'nın iyi durumda olduğunu ve bireysel antrenmanlarını tamamladığını belirtti.
19 Eylül 2023

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

EURO 2024 yarı finalinde İspanya, Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Maçta İspanya'nın üstün performansı dikkat çekti. Bu sonuçla İspanya, turnuvanın finalinde mücadele etme hakkı kazandı.
9 Temmuz 2024

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe, Emre Mor'un iki golüyle öne geçti. Kayserispor'un tek golü Kolovetsios'tan gelirken, Fenerbahçe'den Serdar Dursun ve Arda Güler maçın sonucunu belirleyen diğer golleri attı. Bu sonuçla Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor ile eşleşti.
6 Nisan 2023
İşaretlediklerim