Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda 7 Ağustos'ta meydana gelen patlamada yaralanan 20 yaşındaki Ekrem Kalkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Patlamada yaralanan beş kişinin tedavisi devam ederken, üçü ağır 12 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan altısı ise taburcu edildi.
9 Ağustos 2023

İstanbul’un Tuzla ilçesindeki Tepeören Mahallesi'nde bir şantiyede göçük meydana geldi ve iki işçi hayatını kaybetti. Göçük, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) bağlı taşeron bir firmanın kanal çalışması sırasında oluştu. Olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi ancak işçiler kurtarılamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, göçüğün sivil vatandaşa ait bir inşaat sahasında meydana geldiğini ve müstakil evin altyapı inşaatı sırasında heyelan oluştuğunu belirtti.
11 Ağustos 2024

Hatay Defne ilçesinde meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem sonucu Antakya ilçesinde bir bina yıkıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden hasar gören ve eşya çıkarmaya çalışan dört kişi enkaz altında kaldı. AFAD, PAK ve UMKE ekiplerinin yürüttüğü arama kurtarma çalışmaları sonucunda üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı ve bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasına göre, bu olayla birlikte can kaybı altıya yükseldi.
21 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında ağır hasar gören Malatya'daki dört katlı bir bina çöktü. Olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkaz altında kalan Orhan Cücün'ün (28) cenazesi bulundu. Malatya Valisi Hulusi Şahin, ağır hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu ve şehirdeki 35 bin ağır hasarlı binanın yıkımının zaman alacağını belirtti.
5 Mayıs 2023

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, daha önce depremden hasar görmüş olan Kahramanmaraş'taki bir metal mutfak eşyası fabrikasının bir kısmı çöktü. Olayda bir işçi yaşamını yitirdi, dört işçi yaralandı. Yaralılar Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arama kurtarma, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
27 Şubat 2023

Adana'nın Feke ilçesinde, Şahmuratlı Mahallesi'nde su kuyusuna inen 60 yaşındaki Bilal Arkın ve onu aramak için kuyuya inen komşusu 60 yaşındaki Eyüp Bircan hayatını kaybetti. Çevredekilerin durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, ekipler iki kişinin cansız bedenini kuyudan çıkardı. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
26 Ağustos 2024

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Devlet Su İşleri'ne ait bir sulama kanalında kadın cesedi bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
28 Ağustos 2023

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız iki maden ocağında meydana gelen kazalarda bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi ise göçük altında kaldı. Bölüm Mahallesi'ndeki kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Damarlı Mahallesi'ndeki ruhsatsız maden ocağında ise 32 yaşındaki Satılmış G. adlı işçinin yüksekten düşerek öldüğü iddia edildi.
17 Temmuz 2024

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açarak iki polisi yaraladı. Olay sonrası polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi.
27 Nisan 2024

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, kiracı ile ev sahibi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda kiracı Fatih T, ev sahibi Orhan Mercan'ı pompalı tüfekle vurdu. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mercan'ı hastaneye kaldırdı, ancak yapılan müdahalelere rağmen Mercan hayatını kaybetti. Zanlı Fatih T, kısa sürede Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
17 Haziran 2023

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu ağır hasar gören beş katlı bir bina, belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olayın ardından bölgeye AFAD, itfaiye, asker ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler, enkaz altında kalan canlı olup olmadığını kontrol ediyorlar.
8 Mart 2023

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi'ne ait bir roket ve patlayıcı fabrikasında yangın sonrası bir patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar hastanelere sevk edildi ve bazılarının durumu ağır. Olay yerine Ankara Valisi ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı geldi. Milli Savunma Bakanlığı beş işçinin öldüğünü açıkladı. Patlamanın nedeni üzerine teknik incelemeler devam ediyor.
10 Haziran 2023

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte 54 yaşındaki işçi Ayhan Yılmaz hayatını kaybetti. Göçük sonrası olay yerine Türkiye Taşkömürü Kurumu tahlisiye ekibi, AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yılmaz'ın cesedi incelemelerin ardından hastane morguna götürüldü. Göçüğün nedeni henüz belirlenemedi.
8 Ağustos 2024

Siirt'in Şirvan ilçesindeki bir bakır madeninde gece saatlerinde göçük meydana geldi. Göçük sonucunda beş işçiden üçü hayatını kaybetti, iki işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ve itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı ve Siirt başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
23 Kasım 2023

Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında, yol çalışması yapan işçiler tarafından bir otomobilin içinde emniyet kemeri takılı halde hareketsiz yatan bir kadın fark edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü tespit etti. Kadının cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
10 Kasım 2023

Adana'nın Seyhan ilçesinde, O.A. isimli bir kişi, evinde kanepede yatarken dışarıdan kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ateş edilmesi sonucu yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde boş kovan araştırması yaparak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
10 Mart 2023

Adana'nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçmekte olan bir kadının kucağındaki bebek mermi isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kavgada yedi kişi de yaralandı ve hastanelere kaldırıldı. Yaralanan bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
23 Nisan 2023

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak'taki beş katlı bir apartmanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede Kemal Altuğ'un hayatını kaybettiği belirlendi. Patlama çevredeki bazı evlerin camlarının kırılmasına neden oldu.
6 Ağustos 2024

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan Tünektepe Teleferik Tesisi'nde bir teleferik kabini, henüz belirlenemeyen bir nedenle direklerden birinin devrilmesi sonucu düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar arasında iki çocuk bulunuyor.
12 Nisan 2024

Amasya, Samsun, Sinop ve Kastamonu illerinde şiddetli yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, sel felaketinde şu ana kadar iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. AFAD, bölgedeki müdahale çalışmalarının aralıksız devam ettiğini duyurdu.
5 Haziran 2023
İşaretlediklerim