Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul, ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından pozitif bir seyir izlemeye devam ediyor. Investing.com'un verilerine göre, işlem gününün son saatlerinde en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden hisse senetleri belirlendi. Ayrıca BIST 100 endeksinde en çok talep gören ve en çok düşen hisse senetleri de sıralandı. Borsada dört şirketin hisse geri alımı yaptığı da haberler arasında yer alıyor.
9 Haziran 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, AGHOL, ASUZU, GESAN ve CANTE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ENJSA, OTKAR, DOAS ve EGEEN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
5 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından bazı hisse senetleri değer kazanırken bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan beş hisse ECZYT, OTKAR, ALFAS, IZMDC ve TUKAS olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler AKSEN, CANTE, SAHOL, OYAKC ve BERA oldu.
19 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MARKA, ADEL, MRSHL gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
9 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SKBNK, SUMAS, BRKO gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
29 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da RNPOL ve ULUFA isimli iki hisse senedi, 27 Ocak tarihine kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek şekilde yeni tedbirlerle güne başladı. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla uygulanmaktadır.
27 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISBTR, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MRSHL, BRKO, TARKM, KRGYO ve SODSN bulunuyor.
8 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul, pay piyasasında ve VİOP'ta açılış seansının işleyişiyle ilgili yeni kararlar aldı. Pay piyasasında, açılış seansının emir toplama aşamasının son beş dakikası hariç emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılabilmesine karar verildi. Aynı kararlar pay dışındaki sermaye piyasası araçlarında da uygulanabilecek. Bu değişiklikler 25 Eylül 2023'ten itibaren geçerli olacak.
18 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SNPAM, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alıyor. Öte yandan, MRSHL, ADEL, CMENT, ORMA ve UFUK hisseleri en çok değer kaybedenler arasında. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
14 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da 22 Aralık 2023 tarihinden itibaren hesaplanmaya başlanan BIST 500 endeksi için yer alacak 500 hisse senedi belirlendi. Bu hisseler, Borsa İstanbul'da zaten işlem gören hisseler arasından seçildi. İlgili hisse senetlerinin listesine verilen link üzerinden erişilebilmektedir.
25 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında EGGUB, GUBRF, ISBTR gibi şirketler bulunuyor.
21 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, ISATR, VAKKO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFGY, EMKEL, CMENT gibi şirketler oldu. Borsa, 14 Aralık 2023 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
15 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, SAMAT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında BAGFS, KRTEK, FLAP gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 9 Ocak 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
10 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler ISKUR, EMNIS, ORMA, QNBFL, BALAT, ISBTR, OTTO, YBTAS, ENSRI ve SNPAM olarak sıralanıyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MRSHL, KLNMA, ADEL, UFUK, KLRHO, VANGD, MARKA, TURGG, EKIZ ve EUKYO olarak belirtiliyor.
10 Kasım 2023

Borsa İstanbul, devre kesici sisteminin devreye girdiği ve açığa satış yapılabilecek hisselerde, gün sonuna kadar açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının uygulanacağını duyurdu. Sermaye Piyasası Kurulu, sermaye piyasasının güven ve istikrarını bozacak eylemlere cezai yaptırımların uygulanacağını açıkladı. Yapılan değişikliklerle ilgili bilgiler Borsa İstanbul'un internet sitesinde güncellenerek paylaşıldı. Açığa satış, bir varlığın değerinde düşüş beklentisiyle sahip olunmayan varlığın satılmasıdır ve yukarı adım kuralı, hisse senetlerindeki düşüşleri azaltmak için kullanılır.
11 Ocak 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler YEOTK, SKBNK, SASA, MIATK ve EUREN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ARCLK, KONYA ve EGEEN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
24 Ekim 2023

Borsa İstanbul, Sasa Polyester ve Hektaş şirketlerine yönelik olarak açığa satış ve kredili işlem yasağı, brüt takas ve emir iptali gibi tedbirleri 22 Şubat'a kadar uygulayacağını duyurdu. Bu tedbirler, Gözetim Tedbirleri Yönergesi hükümleri çerçevesinde, piyasadaki işlemler nedeniyle alındı. Sasa Polyester'in hisse değeri son bir yılda yedi katına çıkarken, şirket yabancı yatırımcılar arasında da popüler hale geldi. Ekim 2021'de hisse geri alım programını sonlandıran Sasa'nın büyük hissedarı Erdemoğlu Holding de hisse satışı yaptı.
23 Ocak 2023
İşaretlediklerim