İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş önlerinde bir gemide makine arızası meydana gelmesi nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak geçici süreyle durduruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 'CORNELIA' isimli 176 metre boyundaki geminin arızası için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin olay yerine yönlendirildiğini açıkladı. Boğaz trafiğinin ne zaman normale döneceği hakkında henüz bir bilgi verilmedi.
31 Mayıs 2024

Beşiktaş'ta 'Masquerade' adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tadilatın kaçak yapıldığını belirtti. İtfaiye raporunda acil durum aydınlatmalarının, yönlendirme levhalarının olmadığı, sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi. Dokuz şüpheli hakkında 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
30 Mayıs 2024

Fenerbahçe Futbol A.Ş (FENER) hisseleri, Borsa İstanbul'da yaklaşık yüzde 10 oranında artış gösterdi. Ligi ikinci sırada bitirmesine rağmen, Fenerbahçe hisseleri 10,70 lira artışla 118,20 liraya çıktı. Yılbaşından bu yana Fenerbahçe hisseleri toplamda yüzde 31,6 değer kazandı. Buna karşılık, şampiyon olan Galatasaray'ın hisseleri ise sadece yüzde 1 artış gösterdi.
27 Mayıs 2024
İşaretlediklerim