HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'un öncesini anlatan House of the Dragon'un ikinci sezonu yarın tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de yayına girecek. Dizi, ejderhaların hüküm sürdüğü ve siyasi entrikaların yoğun olduğu Westeros'un çalkantılı dünyasında Targaryen hanedanının yükseliş ve düşüşünü konu alıyor. George R.R. Martin'in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan dizinin yaratıcısı Ryan Condal ve oyuncularıyla yapılan röportaj, Kelebek okurları için Barbaros Tapan tarafından kaleme alındı.
16 Haziran 2024

Your Honor dizisi, New Orleanslı bir yargıcın genç oğlunun suçunu örtbas etmek için kanunları çiğnediği bir öyküyü anlatıyor. Dizi, bireysel suçtan ziyade hikâyesinin geçtiği bölgenin sorunlarıyla daha ilişkili. Mafya uzmanı Antonio Nicaso, mafya örgütlerinin toplumsal ve ekonomik yapıları derinden etkileyebilen güçlü organizasyonlar olduğunu vurguluyor. Hukukun üstünlüğünün korunması ve yasaların herkes için eşit şekilde uygulanmasının önemine dikkat çekiyor.
15 Haziran 2024

House of Dragon dizisinin ikinci sezonu 17 Haziran’da Blu Tv’de yayınlanacak. Dizi, Game of Thrones evreninin 200 yıl öncesine giderek Targaryen hanedanlığındaki iç savaşı konu alacak. Yeni sezon, Rhaenyra ve Alicent karakterlerine odaklanacak ve daha fazla ejderha sahnesi içerecek. Blu Tv, dizinin Amerika yayınından hemen sonra Türkiye'de de izlenebileceğini duyurdu.
13 Haziran 2024

Netflix, ünlü dizi Peaky Blinders'ın sinema filmine uyarlanacağını duyurdu. Filmin başrolünde yine Cillian Murphy yer alacak ve yönetmenliğini Tom Harper üstlenecek. Film, Shelby ailesinin İkinci Dünya Savaşı'nda yaşadıklarına odaklanacak. Çekimlerin Eylül ayında başlaması planlanıyor.
5 Haziran 2024
İşaretlediklerim