Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 11 il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Bu illerde kuvvetli yağış, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuz hava koşulları bekleniyor. Halk, bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Sarı kod, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu ve meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyor.
31 Mayıs 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Amasya, Çorum, Bolu, Tokat, Karabük, Ankara, Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale illerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek sarı kodla uyarıda bulundu. Sarı kod, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu ve meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyor. MGM, vatandaşların güncel meteorolojik koşulları ve tahminleri takip etmelerini öneriyor.
30 Mayıs 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 20 il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Bu illerde kuvvetli yağış, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuz hava koşulları bekleniyor. Halk, bu meteorolojik olaylar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Sarı kod, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu ve meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyor.
28 Mayıs 2024
İşaretlediklerim