Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş'ın tek golünü Masuaku uzatma dakikalarında kaydetti. Siyah beyazlılar, ilk maçında da Ajax'a 4-0 yenilmişti ve henüz puanla tanışamadı. UEFA Avrupa Ligi bu sezon yeni bir formatla düzenleniyor ve Beşiktaş'ın önünde zorlu bir fikstür bulunuyor.
3 Ekim 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Twente, maçın 29. dakikasında Vlap'ın golüyle öne geçti, ancak Fenerbahçe, 71. dakikada Dusan Tadic'in golüyle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını dörde çıkardı. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında, her takım sekiz farklı rakiple karşılaşacak ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
3 Ekim 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile oynayacağı maçta taraftarlarına uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için UEFA'ya başvurdu. Lyon Valisi'nin kararıyla Beşiktaş taraftarlarının stadyuma ve Lyon kentine alınmayacağı açıklanmıştı. Beşiktaş, taraftarlarının takımını destekleyebilmesi için Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde girişimlerde bulunduğunu duyurdu.
3 Ekim 2024

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş perşembe günü sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin maçı saat 22:00'de TRT Spor'da, Galatasaray'ın maçı saat 19:45'te TRT 1'de, Beşiktaş'ın maçı ise saat 22:00'de TRT 1'de yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi'nde ise Başakşehir bugün saat 17:30'da TRT 1'de oynayacak.
2 Ekim 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta dokuz maçla devam etti. Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Celtic'i 7-1 yenerek dikkat çekti. Inter, Kızılyıldız'ı 4-0 mağlup ederken, Arsenal ise PSG'yi 2-0 yendi. Celtic taraftarları, tribünde Filistin ve Lübnan bayrakları açarak İsrail'in saldırılarını protesto etti.
2 Ekim 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Çağlar Söyüncü ve Osayi Samuel kaydetti. Union SG'den Kevin Mac Allister kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe, bu galibiyetle üç puanın sahibi oldu.
26 Eylül 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk ederken, Beşiktaş Hollanda'nın Ajax takımına konuk olacak. Organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek.
26 Eylül 2024

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında oynadığı ilk maçta Yunanistan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Galatasaray, turnuvaya üç puanla başlamış oldu. Maç, 25 Eylül 2024 tarihinde oynandı ve Galatasaray'ın performansı taraftarlarını memnun etti.
25 Eylül 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Galatasaray, PAOK ile karşılaşacak. Bu sezon formatı değişen organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek. İlk hafta maçları 19.45 ve 22.00'de oynanacak.
25 Eylül 2024

UEFA, Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçının stat ismini 'Şenol Güneş Spor Kompleksi' olarak duyurdu. Beşiktaş kulübü, UEFA'dan bu hatanın düzeltilmesini talep etti. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi iç saha maçlarını Beşiktaş Stadyumu veya Süper Lig maçlarının yapıldığı Tüpraş Stadyumu'nda oynadığını belirtti.
22 Eylül 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni sezonunun ilk haftası, 19 Eylül'de oynanacak altı karşılaşmayla tamamlanacak. Organizasyonun formatı değişerek, takımların sayısı 32'den 36'ya yükseldi ve maç takvimine perşembe günleri de eklendi. Bu sezondan itibaren, sıralamada ilk 24'üncü sırada yer alan takımlar farklı elemelerle son 16 turuna çıkmaya çalışacak. İlk sekiz sıradaki takımlar ise direkt olarak son 16 turuna kalacak.
19 Eylül 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24’üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. Sıralamada ilk 24’ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek. Sezonun ilk haftası, 19.45 ve 22.00’deki altı karşılaşmayla tamamlanacak.
18 Eylül 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 sezonu, yeni formatıyla ilk hafta maçlarıyla başladı. Juventus, PSV Eindhoven'ı 3-1 yenerken, Kenan Yıldız maçın oyuncusu seçildi ve Şampiyonlar Ligi tarihinde gol atan en genç Juventus oyuncusu oldu. Diğer maçlarda Aston Villa, Young Boys'u 3-0 yendi; Bayern Münih, Dinamo Zagreb'i 9-2 mağlup etti; Real Madrid, Stuttgart'ı 3-1 yendi; Liverpool, Milan'ı 3-1 yendi.
18 Eylül 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 70. sezonu başlıyor ve bu yıl 36 takım mücadele edecek. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe eleme turlarını geçemediği için lig aşamasında yer almıyor. Yeni formatta, sekiz maç sonunda ilk sekize giren takımlar son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24. sırada yer alan takımlar ise çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.
17 Eylül 2024

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grupta İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Maçta Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaparak takımına galibiyeti getirdi. İzlanda, 37. dakikada Palsson'un kafa vuruşuyla eşitliği sağladı ancak Aktürkoğlu'nun 52. ve 88. dakikalarda attığı gollerle Türkiye maçı kazandı. Bu sonuçla Türkiye, grupta 4 puana ulaştı.
9 Eylül 2024

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grup ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı golsüz sona erdi. Türkiye'de Barış Alper Yılmaz kırmızı kart görürken, Arda Güler 89. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Türkiye, ikinci maçını 9 Eylül'de İzlanda ile oynayacak.
6 Eylül 2024

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2023 mali yılı için belirlenen ara mali hedefleri yerine getirdiğini tespit ederek bu kulüplere ceza vermedi. Ancak, Başakşehir'in 2023-24 sezonunda öngörülen nihai finansal hedefi kısmen aşması nedeniyle cezayla karşı karşıya kalabileceği açıklandı. Başakşehir, futbol kazanç kuralına uymaması durumunda UEFA müsabakalarından men edilme, oyuncu sayısının sınırlandırılması, yeni transferlerin kaydedilmesinin kısıtlanması veya para cezası gibi yaptırımlarla karşılaşabilir.
6 Eylül 2024

San Marino, UEFA Uluslar Ligi D Grubu'nda Lihtenştayn'ı 1-0 mağlup ederek tarihindeki ikinci galibiyetini elde etti. Bu galibiyet, San Marino'nun resmi maçlardaki ilk galibiyeti olma özelliğini taşıyor. San Marino, daha önce 2004 yılında yine Lihtenştayn'a karşı oynadığı dostluk maçında 1-0'lık skorla ilk galibiyetini almıştı. Maçın tek golünü 53. dakikada Sensoli kaydetti.
5 Eylül 2024
İşaretlediklerim