Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş'ın tek golünü Masuaku uzatma dakikalarında kaydetti. Siyah beyazlılar, ilk maçında da Ajax'a 4-0 yenilmişti ve henüz puanla tanışamadı. UEFA Avrupa Ligi bu sezon yeni bir formatla düzenleniyor ve Beşiktaş'ın önünde zorlu bir fikstür bulunuyor.
3 Ekim 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Twente, maçın 29. dakikasında Vlap'ın golüyle öne geçti, ancak Fenerbahçe, 71. dakikada Dusan Tadic'in golüyle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını dörde çıkardı. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında, her takım sekiz farklı rakiple karşılaşacak ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
3 Ekim 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile oynayacağı maçta taraftarlarına uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için UEFA'ya başvurdu. Lyon Valisi'nin kararıyla Beşiktaş taraftarlarının stadyuma ve Lyon kentine alınmayacağı açıklanmıştı. Beşiktaş, taraftarlarının takımını destekleyebilmesi için Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde girişimlerde bulunduğunu duyurdu.
3 Ekim 2024

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş perşembe günü sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin maçı saat 22:00'de TRT Spor'da, Galatasaray'ın maçı saat 19:45'te TRT 1'de, Beşiktaş'ın maçı ise saat 22:00'de TRT 1'de yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi'nde ise Başakşehir bugün saat 17:30'da TRT 1'de oynayacak.
2 Ekim 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta dokuz maçla devam etti. Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Celtic'i 7-1 yenerek dikkat çekti. Inter, Kızılyıldız'ı 4-0 mağlup ederken, Arsenal ise PSG'yi 2-0 yendi. Celtic taraftarları, tribünde Filistin ve Lübnan bayrakları açarak İsrail'in saldırılarını protesto etti.
2 Ekim 2024
İşaretlediklerim