Adana'nın Yüreğir ilçesinde, B.Y. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple ailesinden dört kişiyi silahla yaraladı ve ağabeyini öldürdü. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve saldırganın ağabeyi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ve diğer dört kişinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.
29 Ağustos 2023

Hatay'ın Hassa ilçesinde, kayıp olarak aranan bir kadının öldürüldüğü belirlendi. Kadının yeğeni ve yeğeninin eşi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, kadını başına briketle vurarak öldürdüğünü ve cesedini bir çuvala sararak bir akarsu yatağına attığını itiraf etti. Kadının cansız bedeni, polis ekiplerince yapılan inceleme sonucu bulundu.
19 Ekim 2023

Konya'nın Sarayönü ilçesinde D.A.E. isimli şahıs, eşi Z.E. ve kayınvalidesi A.Ç.'yi silahla vurdu. Z.E. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan A.Ç. hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.
13 Kasım 2023

Hatay'ın Arsuz ilçesinde iki çocuk annesi Nazlı K'nin balkondan düştüğü iddia edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili çalışma başlatarak kadının eşi U.K'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.
9 Eylül 2023

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir apartmanın asansöründe Devrim Güler (48) ve kızı Doğa Etyemez (18) boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayı fark eden bir apartman sakini durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ön incelemede, anne ve kızın vücutlarında ateşli silah veya kesici alet izine rastlanmadı ve boğularak öldürüldükleri belirlendi. Cinayet zanlısı olarak belirlenen ve çiftçilik yapan komşu A.Y., Ankara'da polis tarafından gözaltına alındı.
19 Kasım 2023

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan H.S. isimli şüpheli, eşi A.S'yi av tüfeğiyle yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerinin 'teslim ol' çağrısına tüfekle ateş ederek karşılık verdi ve iki polisi yaraladı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından bacağından ve kolundan yaralanarak yakalandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
8 Ağustos 2023

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Ö.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi S.D.'yi silahla öldürdü. Olayın ardından Ö.D., aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.D., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ö.D.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
2 Ekim 2023

Batman'ın Cudi Mahallesi'nde Murat E. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi Aysel E.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, beş çocuk annesi Aysel E.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Murat E. gözaltına alındı ve Aysel E.'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
8 Temmuz 2023

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023

Antalya'da doğa yürüyüşü yapan Rus uyruklu Türk vatandaşı bir kadın, fotoğraf çekmek için uçurum kenarına gittiğinde, daha önce 'canavarca hisle öldürme', 'cinsel saldırı' ve 'suç delilini karartmak amacıyla öldürmek' suçlarından kaydı bulunan 64 yaşındaki Ö.D. tarafından saldırıya uğradı. Kadının çığlıkları üzerine eşi olay yerine gelerek müdahale etti ve şüpheli kaçtı. Polis ekipleri, şüpheliyi Antalya kent merkezinde yakalayarak gözaltına aldı ve sonrasında tutuklandı.
13 Aralık 2023

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 47 yaşındaki Veysel Mızrak, 'gönül ilişkisi' yaşadığı Meliha Uludağ ve Uludağ'ın kızı Cansu Dönmez'i tabancayla öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Mızrak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan anne ve kızı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Eylül 2023

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 21 yaşındaki S.A. isimli genç, evinde oynadığı tabancanın ateş alması sonucu annesi 43 yaşındaki Aysel A'yı başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, olay yerinden kaçan S.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.
22 Mart 2023

Kırşehir'de özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz, boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz'ı öldürdü. Aslı Yılmaz, daha önce altı ay süreyle uygulanan ve sona eren uzaklaştırma kararının uzatılması için başvuruda bulunmuş, ancak Antalya 9. Aile Mahkemesi, şiddet eyleminde bulunacağına dair yeterli delil olmadığı gerekçesiyle talebi reddetmişti. Hüseyin Emre Yılmaz, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdükten sonra kendini vurmuş ve hastanede tedavi altına alınmıştır.
24 Ocak 2023

İstanbul Sancaktepe'de bir sitede çalışan M.A. isimli birey, ailevi ve psikolojik sorunlar nedeniyle üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Polis ekipleri, ihbar üzerine gittikleri dairede dört kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve konunun tahkikat altında olduğu belirtildi.
27 Ocak 2023

Batman'da 43 yaşındaki dört çocuk annesi Zeynep A., evinde bıçaklanarak öldürüldü. Eşi tarafından bıçaklanmış halde bulunan Zeynep A.'nın ölümü sağlık görevlileri tarafından tespit edildi. Polis, cinayet zanlısı olarak kadının ağabeyini arama çalışmalarına başladı. Zeynep A.'nın cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı.
24 Mart 2023

Mardin'in Artuklu ilçesinde Zeynep K. isimli 31 yaşındaki bir kadın, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Zeynep K'nin cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı ve polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
28 Aralık 2023

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 24 yıl hapis cezasını çektikten sonra sekiz ay önce serbest bırakılan Murat Biçer, yedi aylık hamile eşi Serap Biçer'i evlerinde döverek öldürdü. Olay, Serap Biçer'in başına demir çubukla vurulduğu ihbarı üzerine ortaya çıktı. Üç çocuk annesi kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı, olaydan sonra beş yaşındaki torununu alarak kaçtı ve çocuğu bir yakınına bıraktıktan sonra polis merkezine teslim oldu.
7 Ocak 2024

Hatay'ın Altınözü ilçesinde Hüseyin B, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Rakkuş B. ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin B, yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınpederi İyed B'ye ve eşi Rakkuş B'ye ateş açtı. İyed B olay yerinde hayatını kaybederken, Rakkuş B ağır yaralandı. Hüseyin B olayın ardından kaçtı ve yakalanması için çalışma başlatıldı.
22 Ağustos 2023

Afyonkarahisar'ın Çayırbağ beldesinde Mert Muharrem T. isimli şahıs, av tüfeğiyle eski eşi Havva Ş.T. ve onun ailesinden üç kişiyi daha öldürdü. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri dört kişinin cesetleriyle karşılaştı. Zanlı, olaydan sonra kaçtı ancak kısa süre sonra yakalandı ve gözaltına alındı. Çiftin daha önce bir televizyon programında velayet meselesi yüzünden karşı karşıya geldiği bilgisi paylaşıldı.
20 Aralık 2023

Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri 25 yaşındaki Tuğçe Can, işe gitmek üzere evden çıktığı sırada apartman içerisinde bıçaklı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının şüphelisi ve Can'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Onur K., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Onur K.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor ve Tuğçe Can'ın cesedi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
12 Ocak 2023
İşaretlediklerim