İzmir'in Konak ilçesindeki Alsancak semtinde bir eğlence merkezinde garson olarak çalışan 22 yaşındaki Emirkan Yılmaz, iş yerinin kapalı olduğu saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kalbinden bıçaklandı. Arkadaşları tarafından bulunan Yılmaz, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
10 Nisan 2023

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 6 Ekim 2022'de yeni doğan bebeğini öldürüp tarlaya gömdüğü iddiasıyla tutuklanan anne B.Ç., mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Anne B.Ç. ve yardım ettiği şüphesi bulunan kız kardeşi B.Ç. gözaltına alınmış, anne tutuklanmış, kız kardeşi serbest bırakılmıştı. Ordu Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede anne B.Ç.'nin ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılması talep edilmişti. Mahkeme heyeti, delillerin toplanmış olması, suç vasfının değişme ihtimali ve tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliye kararı verdi.
31 Mayıs 2023

Ankara'nın Sincan Saraycık Mahallesi'nde yaşayan çarşı mahalle bekçisi Orkun Oruç, tartıştığı eşi Ayşe Oruç'u tabancayla öldürdü. Olayın ardından Orkun Oruç, aynı silahla intihar etti. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle çiftin cansız bedenleri bulundu. Çiftin bir çocuğunun olduğu bilgisi paylaşıldı.
28 Aralık 2023

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kızını otel havuzunda bıçaklayarak öldüren zanlı Y.T, tutuklandı. Olayın ardından kaçan Y.T, jandarmaya giderek teslim oldu ve ifadesinin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Anne ve kızının bir süre önce Danimarka’dan memleketleri Adana’ya geldikleri ve Avanos’ta tatilde oldukları öğrenildi.
23 Temmuz 2023

Diyarbakır'da bir düğün salonunda damadı ve bir çocuğu yaralayan zanlı S.A. tutuklandı. Zanlı, ifadesinde gelinin akrabası olduğunu ve gelini sevdiğini, ancak ailesinin rızası olmadığı için evlenemediğini belirtti. Saldırıyı düğünü bozmak amacıyla gerçekleştirdiğini, damadı öldürme niyetinde olmadığını ifade etti. Yaralanan damat Ahmet E'nin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
6 Eylül 2023

İzmir'in Urla ilçesinde bir alışveriş merkezinde 'omuz atma' meselesi sebebiyle çıkan tartışma, bıçaklama olayıyla sonuçlandı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.B. isimli kişi, Semih Köse'yi bıçakladı. Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili S.B. ve kardeşleri S.B. ve T.B.'yi gözaltına aldı ve üç zanlı daha sonra tutuklandı.
16 Ekim 2023

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davanın duruşmasında, anne Selvi Yağal, kayınpederi Hasan Yağal'ın cinsel saldırısına uğradığını itiraf etti. Daha önce bu iddiaları yalanlayan Selvi Yağal, 'suçluyu kayırma' suçundan tutuksuz yargılanıyor. Mahkeme, Müslüme'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp raporunun beklenmesine ve dede Hasan Yağal'ın tutukluluğunun devamına karar verdi.
10 Ocak 2023

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Zübeyir Y., eski kız arkadaşı Melike A.'yı tabancayla vurarak öldürdü ve daha sonra kaçarak bir üzüm bağında kendini vurarak intihar etti. Melike A., sağlık memuru olarak çalışıyordu ve olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Zübeyir Y.'nin cesedi, polis tarafından olay yerine yakın bir üzüm bağında bulundu. Melike A.'nın, geçmişte üç kadını öldüren ve ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Necati A.'nın kızı olduğu belirtildi.
19 Ocak 2024

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Nevşehir'de görevli jandarma uzman çavuş M.D., birlikte yaşadığı Y.Y.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, ikilinin memleketleri olan Perşembe beldesi Muharremşah köyünde meydana geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Y.Y. karnına ve boynuna aldığı kurşun yaraları nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli M.D. olayın ardından gözaltına alındı.
28 Aralık 2023

Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu annesi, iki ağabeyi ve yengesini İznik Gölü kıyısında bulunan bir çamlık alanda silahla vurarak öldürdü. A.E, olayın ardından ilçe emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu ve emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28 Ocak 2023

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, Gökçebağ Mahallesi yakınlarında boş bir arazide park halindeki bir araç içerisinde üç kişi ölü olarak bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet G., Satılmış K. ve Kurban D. isimli şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi. Üç kişinin bedenleri daha detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20 Ocak 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir bebek, poşet içinde sokağa terk edilmiş halde bulundu ve yapılan ilk müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis soruşturması sonucunda, bebeği sokağa bıraktığı tespit edilen anne S.M.Ö. ve anneanne N.G. gözaltına alındı. 'Kasten öldürme' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheliler, ifadelerinde suçlarını kısmen kabul etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10 Kasım 2023

İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

Ankara'da 24 yaşındaki avukat Belen Nesil Coşğun'un silahla vurularak öldürülmesi olayının şüphelisi Muhammet B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece 'kadını kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. Olay, Coşğun'un bulunduğu rezidanstan KADES'e yapılan bir çağrı üzerine güvenlik güçlerinin müdahalesiyle ortaya çıkmış, Muhammet B. ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kız arkadaşının intihar ettiğini bildirmişti. Olay yerine ulaşan ekipler, Coşğun'u yerde yatarken bulmuş ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
17 Haziran 2023

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıkan tartışma sonucu 59 yaşındaki Hüseyin A. isimli şahıs, komşusu 49 yaşındaki Uğur Şahan ve 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Saldırıda Uğur Şahan'ın eşi ve apartman yöneticisi de yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Hüseyin A. olay sonrasında polis tarafından yakalandı.
25 Kasım 2023

Yozgat'ta M.T. isimli bir erkek, boşanma sürecinde olduğu eşi R.T. ile tartıştıktan sonra onu bıçaklayarak öldürdü ve kayınvalidesi G.G.'yi ağır yaraladı. Olay, R.T.'nin ailesinin evinde gerçekleşti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri R.T.'nin öldüğünü tespit etti ve G.G. hastaneye kaldırıldı. Şüpheli M.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
28 Mart 2023

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli kadın doktor G.Y., çocuk acil servisinde bir bebeği muayene ederken bebeğin annesi tarafından saldırıya uğradı. Doktora yapılan tedavi sonrası 10 gün iş göremez raporu verildi. Saldırgan hasta yakını güvenlik görevlileri tarafından servisten çıkarıldı ve polis merkezine götürüldü. Olay, bazı sivil toplum kuruluşları tarafından kınandı.
6 Kasım 2023

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir kafede meydana gelen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olay, İmam Alim Sultan Caddesi'nde gerçekleşti ve akrabalar arasındaki husumet nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor. Polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan 16 yaşındaki Murat K.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.
1 Ocak 2023

İzmir'in Buca ilçesinde, 13 yaşındaki Eymen Y isimli çocuk, akrabası olan ve 12 yaşından küçük bir çocuk tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheli çocuk, jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
8 Kasım 2023

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda Mustafa Er isimli 29 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti ve beş kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheli M.D.Ç'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
23 Nisan 2023
İşaretlediklerim